Пт, 2024-03-29, 12:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 26 » На День молоді у Києві влаштують пишне святкування
19:10
На День молоді у Києві влаштують пишне святкування
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Києві 26 червня відзначають День молоді. У Київській міській державній адміністрації (КДМА) заявляють - цього року святкуватимуть з розмахом, передає РБК-Украина.

Заходи на Хрещатику розпочнуться о 13:00 і продовжаться до пізнього вечора. На сцені біля будівлі КДМА о 13:00 підсумують результати конкурсу на найкращу соціальну рекламу серед молоді, представлять молодіжні проекти. Також тут фінішує велопробіг "Україна без сиріт".

- Вищі посадові особи держави привітали хлопців і дівчат з Днем молоді

О 14:00 на сцені біля міської адміністрації почнеться концерт за участю молодіжних музичних груп, який продовжиться до 19:00. У перервах між виступами молодих виконавців відбудеться нагородження переможців конкурсу серед представників засобів масової інформації "Молодь - майбутнє України", а також нагородження учасників і переможців фестивалю "Студентська республіка".

Уздовж вулиці Хрещатик з 13:00 працюватиме "Екстрім-містечко", на території якого пройдуть змагання в номінаціях "Кращий ролер", "Кращий скейтер" і "Кращий велотріальщик" міста Києва. Працюватиме на центральній вулиці столиці і "молодіжне містечко". Тут гостей свята чекає презентація діяльності всеукраїнських і київських міських організацій, міжнародних організацій, що працюють з молоддю.

Також киян і гостей столиці чекають змагання зі стріт-болу і вуличного футболу, працюватиме і фан-майданчик в рамках святкування 100-річчя київського футболу. Відбудеться презентація центру фізичного виховання населення "Спорт для всіх".

Апогеєм свята стане урочистий гала-концерт на Майдані Незалежності за участю зірок української і російської естради, організований компанією "Таврійські ігри". молодь Києва з головної сцени столиці вітатимуть фіналіст шоу "Х-фактор" Олександр Кривошапко, співак Віталій Козловський, група "ТІК", молодий виконавець Валентин Стрикало, співачка Альоша і група "Бумбокс".

По завершенню свята відбудеться грандіозний фейєрверк.

Вищі посадові особи держави привітали хлопців і дівчат з Днем молоді

Президент України Віктор Янукович, прем'єр-міністр Микола Азаров і спікер Верховної Ради України Володимир Литвин привітали українських хлопців і дівчат з Днем молоді, повідомляє УНІАН

Як мовиться у вітанні глави держави з нагоди цього свята,"ви росли разом з нашою незалежною державою. Цього року їй виповнюється 20 років. Ви - ровесники незалежності, ви - свідки перших кроків вітчизняної демократії. Вам тепер доступні всі новітні технології, які роблять ближчим і відкритішим весь світ".

Янукович завірив, що як президент робитиме все, щоб молодь мала можливість здійснити свої плани в нашій країні.

"Вірте в здійсненність своєї мрії, і ваші перемоги стануть перемогами України!", - відзначив Президент, повідомляє його прес-служба.

У свою чергу Азаров відзначив, що саме сьогоднішнім школярам, студентам, молодим фахівцям вирішувати, яким буде завтрашній день нашої країни.

"Ви упевнено заявляєте про себе на міжнародних наукових конференціях, олімпіадах, творчих конкурсах, займаєте активну життєву позицію, умієте відстоювати свої принципи і погляди, володієте сучасними знаннями, потенціалом, силою, здатною забезпечити соціальний і економічний розвиток держави. Ваші знання, талант, енергія надихають український народ і сприяють формуванню позитивного міжнародного іміджу України", - мовиться у вітанні прем'єра, текст якого розміщений на сайті уряду.

Азаров відзначив, що чекає від молоді нових ідей, нестандартних рішень, які сприятимуть підйому економіки і підвищенню життєвого рівня громадян.

"Саме тому пріоритетом діяльності уряду України є омолодження кадрового потенціалу в управлінському апараті, сприяння підвищенню кваліфікації молодих фахівців і їх просуванню по службі", - підкреслив прем'єр-міністр і побажав молодим людям гарного настрою, реалізації планів і успіху.

Литвин в своєму поздоровленні порівняв молодь з "ранком країни, з якого починається її день прийдешній".

Спікер побажав молоді продовжувати справу старших поколінь. "Хай вам завжди буде покажчиком їх незгасаючий приклад і ваші серця б'ються в унісон з великим і невтомним серцем всього народу", - відзначено в поздоровленні.

Раніше, КДМА підписала розпорядження, яким затверджено низку заходів 26 і 27 червня з нагоди святкування Дня молоді.

День молоді відзначається в Україні щорічно в останню неділю червня.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 969 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ