Пт, 2024-03-29, 09:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 23 » Депутати вирішили покласти край поширенню гомосексуалізму
11:55
Депутати вирішили покласти край поширенню гомосексуалізму
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Верховній Раді зареєстровано законопроект про заборону пропаганди гомосексуалізму. За виготовлення і поширення продукції, що пропагує гомосексуальні стосунки, автори пропонують запровадити кримінальну відповідальність, пише "КоммерсантЪ-Украина".

Законопроект "Про внесення змін до деяких законодавчих актів про захист прав дітей на безпечний інформаційний простір" зареєстрували шість народних депутатів різних фракцій. Його метою є заборона ввезення, виготовлення і поширення продукції, що пропагує гомосексуалізм.

Зокрема, автори пропонують запровадити кримінальну відповідальність за подібні діяння у вигляді штрафу до 300 неоподатковуваних податком мінімумів доходів громадян (5100 грн) або позбавлення волі на термін від трьох до п'яти років. Для цього пропонується доповнити ст.300 Кримінального кодексу поняттям "гомосексуалізм".

Пояснюючи необхідність ухвалення документа, один з його авторів, народний депутат Євген Царьков (Компартія) заявив, що, на його думку, ситуація з гомосексуалізмом у суспільстві дійшла "критичної точки".

"Ви почитайте глянцеві журнали, там типова пропаганда гомосексуалізму - статті про одностатеву любов, інтерв'ю Елтона Джона або Бориса Моїсеєва. Ми зібрали більш як 80 тис підписів громадян, які виступають за таку заборону, й упевнені, що Рада нас підтримає", - пояснив Царьков. Він уточнив, що заперечує гомосексуалізм не як сексуальне, а як соціальне явище: "У Радянському Союзі за таке справедливо передбачався тюремний вирок! Ми ж прагнемо в Євросоюз, а там активно пропагують одностатеві шлюби. У Берліні, наприклад, з ініціативи міського управління освіти школярам пояснюють такі явища, показують посібники. Це ж содом і гоморра!"

Разом з тим, на думку представників сексуальних меншин, одностатеві взаємини є невід'ємною частиною суспільства. "Геїв, лесбійок і бісексуалів в нашій країні налічується до 1,2 млн людей. Вони мають конституційні права. А наші євроінтеграційні устремління зобов'язують зважати на загальноєвропейські підходи, що припускають повну громадянську рівність представників ЛГБТ-спільноти", - заявив лідер всеукраїнського ЛГБТ-об'єднання "Гей-Форум України" Святослав Шеремет.

Пропозиція заборонити пропаганду гомосексуалізму вже знайшла супротивників серед народних депутатів. На думку Миколи Катеринчука ("Наша Україна - Народна самооборона"), сексуальні переваги не можна регулювати правовими нормами. "Це так звані мертві законодавчі норми. Навіть якщо такий закон буде прийнято, юридично його виконати неможливо - хто і як контролюватиме його дотримання?" - пояснив Катеринчук, зазначивши, що відмовився поставити свій підпис під законопроектом.

Зазначимо, минулого тижня Рада ООН з прав людини ухвалила резолюцію, що забороняє дискримінацію на основі сексуальної орієнтації.

А тим часом навіть зазвичай консервативні жителі українських сіл, згідно з опитуванням, не вважають гомосексуалізм головним пороком. Зокрема, переважна більшість жителів сіл найбільше засуджують алкоголізм (72,6%) і наркоманію (63,2%). Також третина селян із засудженням ставиться до грубості у відносинах між людьми і до фізичного насильства в сім'ї. В той же час гомосексуалізм перебуває "у хвості" анти-рейтинга - лише 16,8% сільських жителів засуджують геїв.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ