Пт, 2024-03-29, 13:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 8 » Десятку найкращих фільмів 2013 року назвав режисер Квентін Тарантіно
13:35
Десятку найкращих фільмів 2013 року назвав режисер Квентін Тарантіно
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/
Культовий американський режисер Квентін Тарантіно назвав свій список десяти найкращих фільмів, що вийшли цього року, повідомляє Кореспондент з посиланням на сайт видання Variety.

До списку Тарантіно включив стрічки "Полуденна знемога" (Afternoon Delight), "Перед північчю" (Before Midnight), "Жасмин" (Blue Jasmine), "Закляття" (The Conjuring), "Товариші по чарці" (Drinking Buddies), "Мила Френсіс" (Frances Ha), "Гравітація" (Gravity), "Пипець 2" (Kick Ass 2), "Самотній рейнджер" (The Lone Ranger), "Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи" (This Is the End).

"Пам'ятайте, що кінематографічний рік ще не закінчився, і список складений в алфавітному порядку", - уточнюється в повідомленні на сайті режисера.

Фільм режисера Джилл Соловей "Полуденна знемога" з Кетрін Хан і Джуно Темпл розповідає про багату домогосподарку, яка вирушає в стриптиз-клуб і зустрічає там танцівницю, а стрічка режисера Джо Сванберга "Товариші по чарці" з Олівією Уайлд і Джейком Джонсоном - про пару друзів, які люблять випивати разом.

Фантастична драма мексиканського режисера Альфонсо Куарона "Гравітація" із Сандрою Буллок і Джорджем Клуні розповідає про доктора Райян Стоун (Буллок), яка вирушає у відкритий космос разом із досвідченим астронавтом Меттом Ковальським (Клуні).

Фільм "Жасмин" - нова робота Вуді Аллена, що розповідає історію світської левиці у виконанні Кейт Бланшетт. Фільм жахів "Закляття" режисера Джеймса Вана - історія про будинок, населений примарами.

"Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи" - збірна комедія-капусник, знята режисерами Сетом Рогеном і Еваном Голдбергом.

Чорно-біла стрічка "Мила Френсіс" незалежного режисера Ноа Баумбаха розповідає про дівчину, яка мріє стати знаменитою, але поки що не надто успішно працює у другому складі танцювальної трупи в Нью-Йорку, знімаючи маленьку квартирку.

Масштабна стрічка "Самотній рейнджер" із Джонні Деппом - один з головних касових провалів цього літа, - присвячена історії ковбоя-месника в масці. "Перед північчю" режисера Річарда Лінклейтера - черговий фільм із присвяченого любовній історії циклу, який Лінклейтер знімає з 1995 року за участю Ітана Хоука і Жюлі Дельпі. А "Пипець-2" - продовження успішного комедійного бойовика про тінейджерів-супергероїв.

Аналогічні рейтинги Тарантіно складав у 2010 і 2011 роках; минулий рік він пропустив через свою зайнятість як режисера в проекті "Джанго звільнений".

Раніше ЗМІ склали рейтинг ТОП-10 кіносюрпризів 2013 року.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1115 | Додав: adminA | Теги: режисер Квентін Тарантіно, десятку, фільмів 2013 року
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ