Ср, 2024-04-24, 18:19


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Діагноз Тимошенко від іноземної комісії можуть оприлюднити
17:18
Діагноз Тимошенко від іноземної комісії можуть оприлюднити
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/


Сьогодні комісія у складі іноземних і українських медичних фахівців продовжує обстеження екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко, повідомляє "Інтерфакс-Україна" посилаючись на прес-секретаря Управління Державної пенітенціарної служби в Харківській області Юрія Чумака.

Він зауважив, що члени комісії, які вчора розпочали огляд Тимошенко, залишили територію Качанівської колонії сьогодні близько 3.30.

За даними Чумака, сьогодні ж близько полудня члени комісії повернулися в колонію для того, щоб далі обстежувати екс-прем'єрку. При цьому він зауважив, що, найімовірніше, німецькі члени комісії вже відбули з України, тому обстеження продовжиться без їхньої участі.

Чумак зазначив, що наразі він не володіє навіть попередньою інформацією про результати первинного обстеження Тимошенко, а також не може підтвердити те, що німецькі лікарі залишили у запечатаному конверті висновок медогляду.

Тимчасом сьогодні донька Тимошенко Євгенія знову не змогла зустрітися з матір'ю.

"Мене другий день не пускають. Я не знаю, що відбувається з моєю мамою. Що відбувається, не знає ні родина, ані адвокат. Думаю, що мамі вчора, як завжди, довелося захищати себе самій", - сказала Євгенія Тимошенко журналістам у Харкові.

Вона зазначила, що прийшла під будівлю колонії у вівторок ввечері і перебувала там доти, доки не вийшли німецькі лікарі. "Я не розумію, чому вони вийшли о 3-й ночі, якщо обстеження закінчилося, як повідомили, близько 12-ї (опівночі). Про що вони там говорили?" - сказала донька Тимошенко.

Вона не відкидає, що з діагнозом, поставленим її мамі, можуть провести якісь маніпуляції.

Нагадаємо, що німецькі лікарі завершили обстеження екс-прем'єра Юлії Тимошенко і, залишивши в запечатаному конверті висновок медичного огляду, відбули з України.

Як повідомлялося, в Україну для обстеження Тимошенко прибули два лікарі з Німеччини і три - з Канади. До складу комісії також були включені шість українських медиків.

У середу в Державній пенітенціарній службі України повідомили, що Тимошенко відмовилася від медобстеження.

Проте потім вона дала письмову згоду на обстеження іноземними лікарями, і затримка на початку процедури обстеження була викликана переговорами про участь в обстеженні українських фахівців. Згодом екс-прем'єр погодилася на огляд головним терапевтом України, заступником голови комісії Василем Нетяженком і закріпленим лікарем Державної пенітенціарної служби України.

Захист Тимошенко сподівається, що невдовзі буде оприлюднено діагноз їхньої підзахисної

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко сподівається, що зроблений зарубіжними лікарями висновок про стан здоров'я його підзахисної найближчим часом буде оприлюднено.

"Результати обстеження наразі перебувають, я сподіваюся, у Юлії Володимирівни", - сказав він на прес-конференції в середу в Києві.

При цьому адвокат додав, що, за його інформацією, німецькі лікарі закінчили обстежувати Тимошенко о 12-й ночі. "Протягом трьох годин ще додатково, вибачте за таке слово, їх мурижили представники Державної пенітенціарної служби. Як мені відомо, за територію колонії німецькі фахівці виїхали тільки о 3.00 ночі", - сказав Власенко.

За його словами, за цей час було зроблено спробу переконати німецьких лікарів підписати договір про скасування конфіденційної інформації з українськими чиновниками МОЗ. "Як мені відомо, таку угоду не було підписано", - зазначив захисник екс-прем'єра.

Власенко також розповів, що конверт із висновками німецьких лікарів передали медпрацівнику Качанівської колонії за умови, що в середу вранці його передадуть у руки Тимошенко.

"Як мені відомо, остаточні результати огляду передадуть Юлії Тимошенко", - сказав захисник, припустивши при цьому, що "результати цього обстеження в тих рамках, які не порушують медичну таємницю, конфіденційність, буде найближчим часом доведено до відома громадськості".

"Якщо буде оприлюднено якісь не такі діагнози або якусь не таку інформацію, я думаю, Юлія Володимирівна дасть дозвіл лікарям, які її обстежували, на оприлюднення цієї інформації для того, щоб вона стала публічною. Я не думаю, що це може бути, хоча наша влада може все. Але нехай спробує фальсифікувати висновки незалежних лікарів", - наголосив він.

Власенко також зазначив, що наразі канадські лікарі продовжують обстеження Тимошенко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1062 | Додав: abel | Теги: діагноз, іноземна комісія, Юлія Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ