Ср, 2024-04-24, 13:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2020 » Серпень » 12 » Дитячий одяг Carter's — завжди вдалий вибір
15:07
Дитячий одяг Carter's — завжди вдалий вибір
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

дитячий, одяг, вибір Де купити гарний дитячий одяг? Це питання хвилює батьків у всі часи. Адже вимоги, які ми пред'являємо до одягу для улюблених діток, значні. Це мають бути красиві і практичні вироби, зручні і стильні, якісні і модні. Чи можна поєднати ці побажання в одному бренді? Виявляється, можна! Одним з таких виробників є американська компанія Carters. Речі, які бренд створює вже 150 років, радують дітлахів та батьків в усьому світі!

Торгова марка Картерс була зареєстрована в 1865 році. Засновник — Вільям Картер зайнявся створенням дитячого одягу, поставивши перед собою завдання — подарувати співвітчизникам можливість одягати малечу та підлітків в красиві, зручні і недорогі речі. План був виконаний і перевиконаний. Популярність бренду така, що одяг для підлітків, дітей та новонароджених Картерс є в кожній американській родині. В гардеробах дітей від грудного до підліткового віку, які проживають в США, присутні не менше 10 речей виробника.

Сьогодні дитячий одяг Carters відомий якістю та комфортом. Завоювавши визнання у американської аудиторії, бренд почав підкорювати світ. Завдяки розвитку інтернет мережі, у жителів інших країн з'явилася можливість замовляти цей чудовий дитячий та підлітковий одяг. Спеціалізація бренду Картерс — одяг для новонароджених.

Дитинство — чудове свято!

Керуючись цим слоганом, фахівці компанії розробляють нові колекції. Барвисті, чарівні моделі одягу для новонароджених, дітей дошкільного віку та підлітків, кожна з яких має особливий шарм, створені для того, щоб приносити радість. Неважливо, на який вік розрахований дитячий одяг Картерс — вироби незмінно гарні, якісні і ретельно продумані, щоб забезпечити маленькому господареві максимальну зручність. У речах немає елементів, які можуть тиснути, натирати або подряпати тільце новонародженого. Матеріали неодмінно натуральні — втім, це твердження відноситься до одягу немовлят та найменших діток до двох років. При пошитті верхнього дитячого одягу без синтетичних тканин не обійтися, але їх якість завжди на висоті. Керівництво компанії уважно стежить за рівнем продукції. При цьому брендовий дитячий одяг Картерс коштує помірні гроші.

Компанія Картерс виробляє речі для дітвори різного віку. Для новонароджених — пісочники, дитячі боді, чоловічки, костюмчики та набори для немовлят хлопчиків та дівчаток. Для старших дітей — плаття Картерс, брюки, спідниці, реглани, футболки та розмаїття інших моделей. При бажанні в дитячі речі Картерс можна одягатися круглий рік. Вироби для осені та зими не менш привабливі, ніж літні моделі. Одягнений в теплий зимовий комбінезон Картерс малюк не перевалюється з боку на бік, немов незграбний ведмедик, а вільно рухається, насолоджуючись прогулянкою.

Картерс — комфорт для дитини, радість для мам

Як часто, не встигнувши одягнути дитину, доводиться її переодягати? То малюк облився чимось, впав, забруднився — причин мільйон. А новонародженим ще й декілька разів доводиться міняти підгузник. І робити це потрібно швидко. Вироби Carters дозволяють провести процедури з блискавичною швидкістю. Конструкція моделей розрахована так, щоб знімалися і одягалися вони легко, не завдаючи неприємних відчуттів дитині.

Ще одна важлива деталь — зносостійкість. Дитячий одяг Картерс витримує прання за пранням, залишаючись таким яскравим, як спочатку, зберігаючи форму. Красивий і практичний одяг для новонароджених — вдала покупка для маленького непосиди. Та й батькам приємно витратити гроші на якісну річ, ніж купити речі для немовлят, які варто викинути через кілька тижнів використання.

Цінова політика Carters завжди була демократичною. Вільям Картер вважав, що дорожнеча не повинна бути синонімом якості. Це підтверджує продукція бренду Картерс і по сьогодні.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 487 | Додав: admin | Теги: вибір, одяг, дитячий
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ