Чт, 2024-03-28, 17:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Січень » 26 » Дивовижні, розкішні, чарівні, красиво, майстерно створені зачіски
11:14
Дивовижні, розкішні, чарівні, красиво, майстерно створені зачіски
Інші останні Мода, стиль і краса на сайті holosUA.com/

Ми з вами дуже любимо дивитися по сторонах, незалежно від того, чии поспішаємо кудись у справах або просто вийшли погуляти. Погодьтеся, як радіють наші очі, коли вони помічають навколо чоловіків, жінок, дівчат і дівчаток з дивовижними, розкішними, чарівними, красиво, зі смаком і майстерно створеними зачісками! Саме такі оригінальні зачіски завжди можна детально вивчити в Інтернеті, перейшовши за посиланням http://xvatit.com.ua/zachiski/.

Зачіски для середнього волосся - з ними дуже зручно працювати майстрам. Фантазія майстра втілюється у мистецтво, і носії, цих часто оригінальних зачісок на вулицях наших міст, вражають нашу уяву, кличуть у далекі горизонти, кудись на бали, в чудернацькі старовинні, таємничі замки, де звучить музика, і кружляють, кружляють пари, всі такі чуттєві, з чарівними зачісками, парять в легких бальних сукнях дами, а кавалери такі ж елегантні, красиві, енергійні і невтомні, і з дивовижними зачісками.

Зачіски для дівчаток - зі смішними, завзятими чубчиками, дивлячись на них і собі хочеться, задерши носа, забути, скільки тобі років і мчати з ними нарівні! І небо починає сміятися, дивлячись на ці скуйовджен і зачіски, на косички з різнокольоровими бантиками, і вс і навколо такі привітні, ніхто не проходить повз з байдужим виглядом, кожен посміхнеться при зустрічі з невгамовною молодістю, згадуючи і свою молодість, і пригадуючи, які в той час, час їхньої молодості, були зачіски.

Ви можете забути, куди мали намір прямувати, вийшовши з дому, зустрівши на своєму шляху елегантну даму, яка не поспішаючи, пропливла мимо, несучи гордо свою диво-зачіску. Є майстри своєї справи, вони приносять радість своїм мистецтвом не тільки своєму клієнтові, собі, але і простим перехожим, які мали щастя споглядати на своєму шляху такі принади, створені людиною для свята.

А якщо власником такої диво - зачіски є не мимо пропли вша пані , а ви самі, ви це собі можете уявити? На якому небі ви будете від гордості, що це на вас звернені чудові погляди перехожих, це сьогодні ваше свято, і ви - королева балу! Вас неподалік очікує лімузин, і ви - вся така ошатна, молода, в неповторн ій бальній сукні, із зачіскою-шедевром, всі птахи світу вам співають, а в старовинному, дивовижному замку вас чекає бал, і сам принц запросить вас на вальс! І от ви вже крутиться в чудовому вальсі, легко, вільно, вся гарна, ошатна, чутні тільки звуки музики, шурхіт суконь, серцевий порив.

Що ж заважає вам втілити такі мрії в життя? Адже дуже просто здійсните свою мрію — одягніться стильно і зробіть собі карколомну зачіску!

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Мода, стиль і краса | Переглядів: 1101 | Додав: admin | Теги: оригінальні зачіски
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ