Чт, 2024-03-28, 16:59


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 22 » До чистки "Динамо" Суркіс дозрів : 5-6 гравців на трансфер, плюс список Блохіна
16:23
До чистки "Динамо" Суркіс дозрів : 5-6 гравців на трансфер, плюс список Блохіна
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Після домашньої поразки від ПСЖ, в рамках п'ятого туру групового раунду Ліги чемпіонів, президент київського "Динамо" Ігор Суркіс і головний тренер команди Олег Блохін дали свої коментарі діям футболістів. Суркіс підтвердив, що взимку команди чекають серйозні зміни.

Олег Блохін: "Мені немає в чому дорікнути хлопцям. Команда билася, мала перевагу: у володінні м'ячем, кількості ударів. Ті помилки, які ми зробили, недозволенні. Я дякую команді за віддачу.

Конкретні заходи будуть вживатися взимку. Не буду називати прізвищ, але деякі футболісти ніби роблять послугу тим, що присутні в "Динамо". У команді будуть зміни. Я не потерплю байдужості до київського "Динамо". Для мене не має значення, зірка ти чи ні.

Я змушу поважати себе як тренера, як старшого товариша. Того, що зараз відбувається в команді, я не потерплю. Звертаюся до футболістів через пресу: якщо когось щось не влаштовує, приходьте до мене, будемо спілкуватися. Не потерплю, якщо хтось буде стрибати через головного тренера, звертаючись безпосередньо до президента".

Ігор Суркіс: "Ми з нетерпінням чекаємо зимової паузи. Звісно, ми приберемо тих гравців, які нам заважають. Залишимо тільки тих гравців, які можуть принести користь команді, ну і, звичайно, будемо комплектуватися. Більше мені нема чого сказати на сьогоднішній день. Радості, принаймні, дуже мало".

"Не Блохін довів до такого стану команду, а до нього довели. Все було поставлено на карту, щоб потрапити в Лігу чемпіонів. Колишній тренер передбачав цей провал, і він гучно говорив про це. Ось ми і отримали цей провал. Але відсутність бажання та боротьби, як це було в Донецьку, - цього пробачити не можна. І це я їм сказав сьогодні".

"Чи знаю я, хто взимку покине команду? Напевно, я знаю це краще, ніж будь-хто інший. Це, по-перше, ті футболісти, які навіть не потрапляють в заявку. Це Каддурі, Юссуф, Богуш, Нінкович - п'ять-шість людей наберемо легко. Плюс список Блохіна. Зі списку, який надасть головний тренер, ми нікого тримати не будемо. Пишуть, що ми хочемо позбавитися Кранчара, Раффаеля, Рубена, але це не відповідає дійсності.

"Я сподіваюся, що ми до весни підготуємо команду таким чином, щоб мені не доводилося виправдовуватися. Мені б хотілося, щоб сьогодні виправдовувався не я, а ті мільйонери, які за відомістю зарплату отримують, причому якщо зарплата на один день пізніше, то у них вже істерика".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1188 | Додав: adminA | Теги: Суркіс, 5-6, трансфер, список Блохіна, чистки Динамо
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ