Пт, 2024-03-29, 15:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » До чого можуть призвести санкції проти Росії?
09:20
До чого можуть призвести санкції проти Росії?
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

На даний момент економіка Росії вже не може підтримувати колишні темпи розвитку, від чого автомобільна індустрія відчуває проблеми.

Ситуація посилюється санкціями, які західні країни ввели проти Росії. Перші 8 місяців цього року обсяги продажів легкових автомобілів впали на 12% в порівнянні з торішнім показником за аналогічний період, що можна відстежити з економічного графіком бінарних опціонів на сайті binary-optionss.com. Підрахунок річний евальвації вказав на зниження показника індексних активів для бінарних опціонів на рівні 25%.

Як повідомляє німецька консалтингова компанія, поки немає ознак того, що ситуація незабаром нормалізується. Великою проблемою для російського уряду є економічний занепад, нестабільність рубля і що виходить з під контролю інфляція, яка немало впливає і на ринкові індекси для бінарних опціонів. Одночасно, країна знаходиться під тиском ЄС і США, які намагаються якомога болючіше вдарити по російській економіці у зв'язку з військовим конфліктом з Україною. Про те, як впливають ці та інші чинники на ринкову вартість активів, і про те як правильно вибудувати стратегію торгівлі бінарними опціонами на економічних новинах вам розповість сайт binary-optionss.com. А якщо ж ви хочете ризикнути і інвестувати в бінарні опціони, на сайті вас вже чекають найкращі брокери бінарних опціонів, які зібрані у спеціальному рейтингу, там же, на сайті binary-optionss.com.

Деякі аналітики ринку базових активів бінарних опціонів очікують погіршення стану російського автомобільного бізнесу. Це може бути викликано невизначеністю, яка нависла над країною. Компанії повинні бути впевнені у своєму майбутньому, однак зараз занадто багато факторів, які не можуть вселити цю впевненість в інвесторів. Якщо Росія зробить у відповідь накладення санкцій на своїх кривдників, то завдасть додаткового удару по своїй економіці. Цей сценарій цілком вірогідний, адже Міністерство економіки вже підготувало план дій. Відповідно до плану, кількість ввезених іномарок буде обмежено.

Фахівці з Roland Berger бачать два сценарії розвитку, якщо Росія відповість Заходу:

  1. Росія збільшить податок на автомобільну продукцію іноземних виробників на десять процентних пунктів. У такому разі не відбудеться істотного зменшення продажів на ринках базових активів бінарних опціонів, так як виробники, які мають підприємства на території Росії просто збільшать обсяги виробництва усередині країни.
  2. Заборона на ввезення іномарок європейського та американського виробництва. Такими діями російський уряд позбавить бюджет 1.4 мільярда євро в якості податкових надходжень. Адже приблизно 110,000 автомобілів не зможуть перетнути кордон. Але і своєї мети Росія доб'ється цим рішенням. За таких умов іноземні виробники зазнають величезних збитків.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 1341 | Додав: admin | Теги: брокери бінарних опціонів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ