Чт, 2024-04-25, 22:10


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Серпень » 10 » До Києва "Беркут" не пускає колону перевізників-мітингарів
12:46
До Києва "Беркут" не пускає колону перевізників-мітингарів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
На Великій Кільцевій дорозі працівниками ДАІ зупинено колону з 53 мікроавтобусів. Низка приватних перевізників під проводом одного з громадських об’єднань мала намір провести у центральній частині столиці протестну акцію з одночасним блокуванням дорожнього руху. Про це повідомили у прес-службі МВС Києва.

Акція викликана незгодою перевізників з результатами розподілу прав здійснювати перевезення пасажирів маршрутами Київської області.

Враховуючи можливі негативні наслідки концентрованого переміщення великої кількості мікроавтобусів проїжджою частиною центральних вулиць Києва з обмеженою пропускною здатністю автотранспорту та інтенсивним режимом руху, керівництво столичної міліції ухвалило рішення про зупинку зазначеної колони на під’їзді до міста.

Організаторам та учасникам акції роз’яснено причини зупинки й норми Конституції та чинного законодавства щодо проведення масових зібрань громадян. Загалом в акції беруть участь близько 70 громадян. Порушень громадського порядку не зафіксовано.

А у громадській організації "Об’єднання імені Богдана Хмельницького" заявляють, що перевізники, у яких забрали маршрути, їхали на заявлену акцію протесту, проте співробітники "Беркута" оточили учасників акцію і не дозволяють пройти, передає "ІнфоПорн".

"Беркут" оточив нас і тримає в оточенні, не випускає навіть у туалет", - повідомив голова правління об’єднання Богдан Хмельницький.

"Ми збиралися пройти до облдержадміністрації. Але "Беркут" закрутив нас і тримає, не дозволяє пройти", - додав він.

Організатори на офіційному сайті руху вказують, що мета акції - привернути увагу громадськості до незаконних дій Київської обласної адміністрації України, голови адміністрації Анатолія Присяжнюка та його товаришів, які шляхом проведення незаконного, свідомо корупційного, забороненого судом і Міністерством інфраструктури України, тендера створили умови для припинення відносин з перевізниками, які вже роками перевозять людей, і забезпечили "виграш" перевізників, які пов’язані з чиновниками обладміністрації та здійснювали діяльність в інших регіонах України.

Акція мала відбутися біля обласної адміністрації, Адміністрації президента, Кабінету міністрів та Генеральної прокуратури. В ході акції планували використати взяті в кредит перевізниками транспортні засоби, які нині зняті з маршрутів унаслідок проведеного незаконного, на думку перевізників, тендера.

У січні цього року міжнародні автоперевізники погрожували страйком через невнесення змін до закону №4025 про гуманізацію відповідальності за правопорушення у сфері господарської діяльності, який дозволяє митним органам за неправильно оформлені відправником вантажів документи конфісковувати транспортні засоби і накладати непомірні штрафи на перевізників.

8 серпня Міністерство інфраструктури Україні повідомило, що має намір провести укрупнення пасажирських перевізників протягом 3-5 років.

"Одне з концептуальних рішень, яке буде робити міністерство, - це поетапно, протягом трьох-п'яти років, і це обговорено з асоціаціями (перевізників), проводити укрупнення перевізників", - заявив виконувач обов'язків голови Мінінфраструктури України Костянтин Єфименко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 985 | Додав: adminA | Теги: Беркут, Києва, перевізників-мітингарів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ