Вт, 2024-04-23, 21:29


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Березень » 7 » До Програми посилених можливостей НАТО готова приєднатися Україна
20:09
До Програми посилених можливостей НАТО готова приєднатися Україна
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Україна готова приєднатися до Програми посилених можливостей НАТО

На важливості підтримки США у питанні приєднання України до Програми посилених можливостей НАТО наголосила віце-прем’єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Іванна Климпуш-Цинцадзе під час зустрічі з в.о. помічника Державного секретаря США з питань Європи та Євразії Майклом Мерфі під час робочого візиту у Вашингтон (США).

«Україна готова і може бути не тільки отримувачем, а й сама робити значний внесок у зміцнення системи колективної безпеки», – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе, передає прес-служба Офісу віце-прем'єрки з питань європейської та євроатлантичної інтеграції на офіційній сторінці у Facebook, повідомляє День.

Повідомляється також, що окрему увагу сторони приділили питанню розробки  та виконання Річної національної програми під егідою Комісії Україна - НАТО. Позитивно було відзначено нові підходи до формування РНП та інноваційне впровадження у цьому році показників ефективності та виконання, що дозволить більш якісно проводити моніторинг результатів реалізації Програми.

«Сполучені Штати залишаються одним з головних стратегічних партнерів України. Сучасні відносини між нашими країнами вийшли на новий якісний рівень, і ми готові всебічно розширювати співпрацю зі Сполученими Штатами», – зазначила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

«Сполучені Штати підтримують Україну і прагнуть до посилення і поглиблення справжніх партнерських відносин», – підкреслив своєю чергою Майкл Мерфі.

Віце-прем’єр-міністр запевнила, що, незважаючи на передвиборчий період, Україна неухильно продовжує програму реформ. Протягом останніх 5 років країна досягла значних успіхів у системному реформуванні ключових секторів. І темпи реформ в Україні прискорюються, незважаючи на російську агресію. «Успіх у здійсненні реформ для України міцно пов'язаний з перемогою над російською агресією та відновленням територіальної цілісності нашої країни. Війна суттєво ускладнює досягнення справжнього розвитку, процвітання та впевненості у майбутньому. Україна потребує допомоги партнерів у просуванні реформ та ефективній протидії російській агресії», – наголосила Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Представниця українського Уряду поінформувала про нещодавно ухвалені зміни до Конституції України стосовно закріплення курсу держави на ЄС і НАТО. У цьому контексті вона відзначила важливість нарощування інституційної спроможності державних установ та покращення професійних навичок держслужбовців, які працюють у сфері європейської та євроатлантичної інтеграції, зокрема, за допомогою Програми НАТО з професійного розвитку.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 492 | Додав: adminA | Теги: Програма посилених можливостей НАТО, Україна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ