Пт, 2024-04-19, 00:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Жовтень » 21 » Долучайтеся до проекту з контролю чесних виборів - очі України. ВІДЕО
20:35
Долучайтеся до проекту з контролю чесних виборів - очі України. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Проект в пілотному режимі працював на Президентських виборах 25.05.2014 і розрахований на циклічну реалізацію під час кожних наступних парламентських та президентських виборів.

Мета: забезпечення освітлення виборчого процесу, в разі виявлення значних фальсифікацій — використання доказів для анулювання результатів та за можливості перешкоджання порушенням через оперативне втручання.

Суть: можливість оперативного фіксування порушень та введення он-лайн відео-стрім спостереження з виборчих дільниць за допомогою мобільних додатків. Моніторинг таких порушень на геолокаційному веб-сервісі з відповідним організованим реагуванням громади в складі мобільних груп.

На сайт opir.org. Тут ви можете відстежувати порушення, що відбуваються під час виборів в прямому ефірі. Користуйтесь мапою для відстежування порушень, що відбуваються поруч з Вами та за можливості перешкоджайте. Якщо Ви наглядач, журналіст або просто громадянин, котрий піде голосувати - встановіть наші додатки на смартфони, котрі допоможуть оперативно повідомити про порушення. Посилання на завантаження додатків Знаходиться праворуч в інтерфейсі сайту опір.орг.

Після встановлення додатку потрібно зайти в систему через синхронізацію з Фейсбуком або Вконтакті. Перебуваючи на дільниці натисніть центральну кнопку аби додати інформацію про порушення. Додаток автоматично визначить дільницю на якій Ви знаходитесь. Якщо поблизу є ще одна дільниця - уточніть саме свою натиснувши на кнопочку геолокації. Ви Маєте можливість додати повідомлення про порушення у текстовому вигляді, прикріпити фотографію або безперервно вести стрім-трансляцію з дільниці. Для цього вставте посилання на свій ютюб або бстрім канал в додаток та згорніть його у фоновий режим.

Також додаток виконує й аналітичну функцію. Тут ви як і на сайті можете відстежувати порушення на карті, червоні позначки показують дільниці де вже є зафіксовані порушення, сині - де немає. Зокрема можна в загальному списку порушень увійти в детальну інформацію про порушення і допомогти нашим модераторам перевіряти правдивість отриманих повідомлень.

Всі повідомлення, що додаються за допомогою нашого сервісу й додатків збирають автоматично необхідні атрибути для використання наданої інформації щодо порушень у можливих судових позовах.

Але наша мета в першу чергу проконтролювати громадою чесність проведення виборів і оперативно відреагувати на порушення і фальсифікації.

 

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 918 | Додав: adminA | Теги: очі України. ВІДЕО, контролю чесних виборів, проекту
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ