Пт, 2024-04-26, 20:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 31 » Домагатися імпічменту Януковича у Раді хоче Фаріон і каратиме російськомовних "окупантів"
12:43
Домагатися імпічменту Януковича у Раді хоче Фаріон і каратиме російськомовних "окупантів"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Ірина Фаріон, яка може стати народним депутатом України, назвала першочергові справи, які планує зробити у Верховній Раді, передає "Сегодня".

"Перше – це імпічмент президента та прем’єра. Друге – скасування закону про мови. Третє – подання законопроекту про енергетичну безпеку України. Четверте – подання законопроекту про заборону комуністичної ідеології", - розповіла вона.

Також вона додала, що їй дуже сумно, що "значна частина країни спримітизована до такої міри, що дізналася про діяльність Ірини Фаріон з відео, яке було опубліковано на сайті жовтої преси, який, звісно ж, продав запис Партії регіонів. Але скандалу з цього не вийшло - лише фантастичні відсотки моєї перемоги. І ці відсотки лише буде подвоювати партія "Свобода", тому що ми одержимі; тому що я ніколи не допущу, щоб у моїй мові існували покручі. Наприклад, Шевченко називав свої поеми не "Мурочка" чи "Машєнька", а "Марія", і не "Катєчка", а "Катерина". І для мене це настільки очевидно, що мені навіть нецікаво про це говорити. І якщо якась частина суспільства цього не розуміє, то я вважаю їх дрімуче неосвіченими".

Фаріон вважає, що той, хто не знає української, має бути покараний.

"Є Конституція, де написано, що державною мовою є українська. Крапка! А закони треба вчитися виконувати. А не знаєш мови – маєш бути покараний: не отримаєш освіти, державної посади. Не виконуємо законів – маємо Януковича при владі", - сказала Фаріон.

"Російська мова в Україні – це є мова окупації мого краю, моєї держави. Мова знищення моєї культури. Це історичний факт, а не суб’єктивна думка Ірина Фаріон. З боку Російської імперії щодо української мови було застосовано понад 497 заборон. Ви що, думали, що ми це забули? Ні-ко-ли! А щодо нового законопроекту на цю тему - його вже напрацювала комісія, яка створена, якщо я не помиляюся, в Університеті імені Шевченка. Там чітко прописано, що в Україні є одна державна мова – українська. І взагалі можу сказати, що це абсолютно абсурдна площина", - додала вона.

"Я вважаю, якщо українці роблять помилку, розмовляючи російською, то їх треба карати. А штраф – це форма покарання. А непокараний злочин генерує. Тому що наша влада – це орда. Прокуратура – підвідділ президента, суди – аналогічно. У нас є президент Партії регіонів зі своєю клікою. І якщо ми цю ситуацію не змінимо, то можете сміливо приписувати собі статус рабів. А ми не хочемо бути рабами! Я вважаю, що ці вибори змінили склад парламенту нехай і не кількісно, але якісно. Прийшла та команда, яка буде намагатися розгойдати цей човен. "Свобода" буде подавати законопроекти, які будуть працювати на побудову національної держави, а не квазідержави чи радянського ретро від Януковича й Азарова", - сказала Фаріон.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1645 | Додав: adminA | Теги: Домагатися імпічменту Януковича у Р
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ