Пт, 2024-04-26, 00:52


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 8 » Електронну пошту Башара Асада хакери Anonymous зламали
11:48
Електронну пошту Башара Асада хакери Anonymous зламали
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Хакери групи Anonymous зламали електронну пошту президента Сирії: широким масам став відомий зміст сотень листів з канцелярії Башара Асада, пише NEWSru.co.il. з посиланням на газету Ha'aretz.

Видання повідомляє, що пароль, який використовується співробітниками департаменту у справах президента, був примітивний: 12345. За допомогою цього нехитрого поєднання цифр хакерам вдалося зламати поштові скриньки голови департаменту Мансура Аззама і радника президента зі зв'язків з громадськістю Бутана Шаабана.

Зокрема, стало відомо, як Башар Асад готувався до інтерв'ю на каналі АВС Асад. Там він неодноразово заперечував той факт, що урядові війська вбивають громадян Сирії, незважаючи на те, що ними, за його словами, "керують божевільні".

За десять днів до цього інтерв'ю Шехеразада Джафарі, прес-аташе дипмісії Сирії в ООН і дочка самого посла, Башара Джафарі, направила довгий лист журналісту Луні Чебель, колишньому співробітнику телеканалу Al Jazeera, яка сьогодні працює в канцелярії Асада.

У листі прес-аташе йшолся про те, що американські медіа широко використовують у пресі такі кліше: сирійський уряд вбиває свій народ, танки на вулицях багатьох міст Сирії, для придушення мирних демонстрацій використовуються літаки і спецслужби складаються з кривавих убивць.

Джафарі пропонує нейтралізувати ці викриття за допомогою наступної сентенції: в період початку кризи була допущена низка помилок у зв'язку з недостатньо добре організованою роботою поліції.

Вона стверджує, що американці легко піддаються маніпулюванню, коли чують слово "помилки" по сусідству з твердженням, що вони вже виправлені, і рекомендує нагадати їм про акції "Захопи Уолл-стріт", на придушення яких були також кинуті великі сили поліції і не обійшлося без постраждалих.

Джафарі також радить Асаду вимовити наступну фразу: "Сирійська поліція, на відміну від американської, не застосовує тортури - в той час як США спеціально навчає військових і поліцейських силовим методам отримання інформації від ув'язнених", а також нагадати Уолтерс про в'язницю Абу-Грейб в Іраку, де в'язнів катували за допомогою електричного стільця.

Прес-аташе вважає, що ці тези знайдуть відгук у душах американців, які вимагають, щоб їхній уряд не втручався у внутрішні справи інших країн.

Вона також рекомендує нагадати про те, що навіть в період кризи у сирійців є вільний доступ до соціальної мережі Facebook і популярному відеоресурсів YouTubе, відзначаючи важливість подібних речей з точки зору "американської ментальності".

Нагадаємо, що сайт Європарламенту був виведений з ладу в результаті DDoS-атаки хакерської групи Anonymous, незадоволеною схваленням нових законів, що підсилюють боротьбу з порушенням авторських прав.

Також вони ж, нещодавно оголосили інтернет-війну владі Польщі через підписання антипіратської угоди. Але польська влада не йде на поступки.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1120 | Додав: adminA | Теги: Електронну пошту Башара Асада
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ