Пт, 2024-04-19, 23:44


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 23 » Євро-2012 втрачає вболівальників: німцям страшно їхати в Україну
12:15
Євро-2012 втрачає вболівальників: німцям страшно їхати в Україну
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Євро-2012 втрачає вболівальників іще до початку турніру через високі ціни на проїзд і готелі, а також погану репутацію України в Європі. Коли вірити німецькій пресі, то в Україні тільки те й роблять, що знущаються над бродячими собаками, тримають політиків по в'язницях, калічать молодих дівчат та вчиняють бандитські розборки, йдеться в сюжеті ТСН.

Йо Голь іще з двома колегами з телеканалу RBB готує сюжети про підготовку до цьогорічного футбольного Євро і збагачує свої розслідування дедалі новими подробицями. Їхній перший репортаж з України був про скінхедів у Львові.

"Міський голова Львова сказав нам, що образливі графіті і навіть свастика на стінах є проблемою багатьох міст. Мовляв, так молоді люди висловлюють свої емоції. Ми здивовані, що в цих расистських написах тут не вбачають проблеми", - зізнався журналіст.

Та проблеми для телевізійників розпочалися ще на українському кордоні. Щоби його перетнути, їм знадобилося 7 годин.

Утім, не всіх німців відлякує страхітлива інформація про Україну. Марсель Ретінг поїде на перший матч німецької збірної до Львова, і не автобусом, а потягом - для німців це також екзотика.

"Уперше я мандрував в українському потязі з Києва до Львова, їхали цілу ніч. Ми, німці, розпещені нашими потягами. 600 кілометрів з Берліна до Мюнхена у нас експреси долають за 5 годин. А тут я навчився спати в поїздах", - розповів турист.

Та винні не локомотиви, бідкаються агенти єдиного в Німеччині туроператора, що спеціалізується на подорожах в Україну.

"Коли авіаквитки такі шалено дорогі, то залишається потяг, а "Укрзалізниця" досі не має розкладу потягів на літо! І це за 5 тижнів до Євро! А коли вони збираються продавати квитки? Німці не звикли купувати все в останню хвилину, тут планують свої подорожі", - обурений керівник турбюро Мартін Ланге.

Навіть у цих фахівців з України мало уявлення, що чекає на їхніх клієнтів. Чи правда, питає турагент, що потягами "Укрзалізниці" безкоштовно зможуть їздити всі, хто з квитками на стадіони? І що робити, якщо раптом на платформі стоятиме тисяч 10 уболівальників, і де та інтернет-сторінка, на якій можна бронювати місця?

Офіційний туроператор німецьких фанатів Euro Lloyd Travel вирішує це транспортне непорозуміння чартерними авіарейсами. Квиток до Львова коштуватиме майже 700 євро.

Німці вважають - ціна занадто висока. Таким способом на Євро поїде лише тисяча вболівальників.

Та на них чекає ще одна українська біда - готелі. Більшість номерів спочатку були заблоковані, скаржаться тут, а потім їх стали здавали по півтисячі євро за ніч.

"Знаєте, яка реакція наших клієнтів? Вони були такі раді, коли виграли в лотерею квитки на матч. Так от тепер ці квити масово здають, тому що тут ніхто не готовий платити так багато за номер", - розповів керівник турбюро Мартін Ланге.

Студент Штеффен Галлінг купив два квитки на матчі в Донецьку по 30 євро. Добиратися буде потягом. Житиме у друзів. Він уже був в Україні і розуміє російську.

"А які вже можуть бути погані несподіванки в Україні? На тлі того, що про вас пишуть у пресі, сюрпризи можуть бути вже тільки приємні", - зізнався він.

І перший приємний сюрприз уже є. Після заяв розлюченого Мішеля Платіні про готельну змову в Україні своє розслідування розпочала Антимонопольна служба. Результат - номери за 500 євро за ніч утратили нулик і продаються вже по 50. Але однієї такої звістки замало, щоби повернути довіру наляканих туристів.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року в Києві презентували автопутівник до Євро-2012. Його більша частина присвячена дорожній інфраструктурі та підказкам: як не потрапити в халепу. Передусім у посібнику є поради, як спілкуватися із українською міліцією, чиновниками та навіть водіями маршруток.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1240 | Додав: admin | Теги: євро 2012
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ