Сб, 2024-04-27, 03:48


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 27 » "Євробачення" їде до Швеції: перемогла Лорін з "Ейфорією". Гайтана 15-а. ВІДЕО
11:51
"Євробачення" їде до Швеції: перемогла Лорін з "Ейфорією". Гайтана 15-а. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/
.

Співачка Лорін зі Швеції з піснею Euphoria перемогла на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2012", фінал якого проходив у ніч з 26 на 27 травня в столиці Азербайджану Баку.

За підсумками голосування журі та глядачів конкурсу, Лорін отримала 372 бали. Переможець був визначений шляхом глядацького голосування і голосування професійного журі в 42 країнах Європи, зазначає Корреспондент.net.

На другому місці виявилися "Бурановские бабушки" з Росії (259 балів). На третьому - серб Желько Йоксимович (214 балів).

Українська співачка Гайтана зайняла 15-е місце, набравши 65 балів.

У першу п'ятірку також увійшли Сабіна Бабаєва з Азербайджану і Рона Нішліу з Албанії.

З 6 по 10 місце зайняли учасники з Естонії, Туреччини, Німеччини, Італії та Іспанії.

Другу десятку відкрила представник Молдавії, а за ним артисти з Румунії, Македонії, Литви, України, Кіпру, Греції, Боснії і Герцеговини, Ірландії, Ісландії, Мальти, Франції, Данії, Угорщини, Великобританії. Останнім виявився норвежець.

Таким чином, Євробачення-2013 пройде у Швеції.

Переможниці Лорін 28 років. Вперше в Швеції про цю талановиту музичну і на диво пластичну дівчину заговорили після національного конкурсу Idol 2004, на якому вона зайняла 4-е місце. А популярною серед земляків артистка стала в 2005 році, після того як разом з групою RobnRaz випустила дебютний сингл під назвою The Snake.

Почесна місія представляти свою країну на "Євробаченні-2012" Лорін дісталася разом з перемогою в національному відбірковому конкурсі, де співачка набрала 268 балів - рекордна кількість голосів від телеглядачів і міжнародного журі за всю історію відбору. На "Євробаченні" в Баку вона отримала 372 балів, трохи не дотягнувши до рекорду Олександра Рибака, який набрав на конкурсі в 2009 році в Москві 387 очок.

Головним енергетичним посилом своєї композиції Euphoria Лорін назвала силу жінки. Донести цю емоцію до глядачів на конкурсі їй допомагав темношкірий танцюрист Осбен.

"Моєю метою було показати жіночі та чоловічі емоції в рухах. Багато жінок думають, що вони повинні бути солодкими і ніжними, і вони не мають права бути сильними і самостійними, якщо тільки не називають себе "жінкою в штанах". А я хочу представити жінку сильною, якою бачу її сама, і підкреслити жіночу красу чистою чоловічою енергією", - поділилася артистка.

Нагадаємо, що Швеція з самого початку лідирувала за ставками авторитетної британської контори William Hill.

У фіналі конкурсу брали участь виконавці з 26 країн. Азербайджан отримав право на проведення Євробачення-2012 після того, як представники цієї країни - Нігяр Джамал і Ельдара Гасімова - виграли конкурс в 2011 році, фінал якого проходив у ніч з 14 на 15 травня в Дюссельдорфі, Німеччина.

Лорін назвала свою перемогу заслуженою і обіцяє і далі виконувати хорошу музику

Переможниця конкурсу "Євробачення-2012" Лорін, що представляє Швецію, вважає свою перемогу заслуженою. "Я ніколи не приймаю нічого як належне. Тому я багато працювала, щоб отримати результат", - сказала Лорін на прес-конференції після перемоги в конкурсі, передає "Інтерфакс".

Співачка висловила подяку всім, хто в неї вірив. За її словами, їй не подобається пильну увагу оточуючих, тому що вона дуже сором'язлива людина. Вона також зазначила, що першими її привітали з перемогою члени її команди, а потім мати.

"В "Green room" мене переповнювали емоції, і було відчуття, ніби час зупиняється", - сказала переможниця, описуючи свої переживання в ході голосування.

Вона зазначила, що її найулюбленішим числом стало 17, оскільки вона виступала під цим номером і саме така кількість країн дала їй найбільший бал.

Відповідаючи на питання про популярність, Лорін зазначила, що продовжить виконувати хорошу музику. Як сказала Лорін, в шведській мові їй найбільше подобається слово "природний". На її думку, рецептом перемоги є природність.

"Я дуже люблю азербайджанців. У цій країні люди дуже розумні, добрі і доброзичливі", - зазначила Лорін.

Представниця Швеції вважає, що її пісня залишиться в серцях слухачів надовго, настільки, наскільки вона сподобалася.

Україні ніхто не дав максимального балу, найщедрішими виявилися бєларуси з десятьма

За підсумками фіналу пісенного конкурсу "Євробачення-2012" найвищу оцінку виступові представниці України Гайтани поставили бєларуси – 10 балів. Максимальної ж "12-ки" українська співачка не дочекалася ні від кого.

У результаті Гайтана одержала 65 пунктів і посіла підсумкову 15-ту позицію.

Крім 10-ки від Бєларусі, Україна дістала 8-ки від Молдови та Росії, 7 балів від Мальти, по 6 – від Латвії та Грузії.

"Трійки" докинули глядачі з Азербайджану, Македонії, Ірландії та Італії. По 2 бали Україні дали Литва та Іспанія. По одному пункту Гайтані нарахували греки, португальці, норвежці та естонці.

Загалом Україну згадали в голосуваннях представники 16 країн з 42, які взяли участь у визначенні переможця, зазначає ТСН.

Лідерами ж симпатій самих українців стали представники Азербайджану (12), Росії (10) та Молдови (8).

Російських "Бурановських бабусь" вважають "національними героями"

Президент Удмуртії Олександр Волков назвав 2-е місце російського колективу "Бурановские бабушки" на "Євробаченні-2012" у Баку чудовим результатом. На думку чиновника, виконавиці ще до поїздки на конкурс стали істинно народними артистами, а після фіналу їх можна вважати національними героями Удмуртії, передає РИА "Новости".

"Росія зробила правильний вибір, відправивши в Баку наших земляків. Мільйони і навіть десятки мільйонів людей, що живуть в різних куточках планети, почули чарівну пісню удмуртською мовою, оцінили самобутність, щирість виконавиць з російської глибинки", - вважає Волков.

На думку президента Удмуртії, інтерес публіки до "бабусь" викликаний їх "оптимізмом, душевною красою і добротою сільських жінок".

"Думаю, що феномен наших артисток полягає, перш за все, в їх природності. Щоб підкорити публіку, вони не використовують супермодні вбрання, ні можливості сучасних комп'ютерних технологій. Прості люди від землі, вони і на сцені поводяться природно і отримують від цього задоволення. Люди скучили за справжнім", - розтлумачив свою думку Волков.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1786 | Додав: abel | Теги: Євробачення, Швеці, Гайтана 15-а
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ