Вт, 2024-04-23, 09:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 11 » Євромайдан штурмують
04:11
Євромайдан штурмують
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Внутрішні війська та спецпідрозділи "Беркут" підійшли до барикади по вулиці Інститутській. Також внутрішні війська починають блокувати Майдан Незалежності по периметру - підходять по вулиць Хрещатик та Костьольній і Михайлівській. Йде штурм Євромайдану.

3:00 "Беркут" зайняв наметове містечко. Штурм зупинився.

Поки що стоїть барикада на вулиці Інститутській. Їі з усіх боків оточили війська, але ще не розібрали.

Лідери опозиції ібільшість народних депутатів перебувають в наметовому містечку.

Люди скупчилися біля сцени. Співають гімн.

2:50 Побито народних депутатів Андрія Іллєнка та Андрія Пишного. Андрій Парубій зі сцени каже, що на майдан вже їде весь Київ. Закликають не чинити спротиву військам. Лунає музика зі сцени.

2:40 Бійці "Беркута" відтіснили демонстрантів майже під саму сцену на Майдані незалежності. Комунальники вже почали розбирати барикади з боку вулиці Інститутської та Європейській площі. До барикади на Майдані незалежності з боку Європейської площі під'їжджають самоскиди, на які вантажать залишки барикад.

Бійців спецзагонів зі сцени закликають припинити зачистку і стати на бік народу. "На Майдан вийде вся Україна і у вас нічого не вийде", - говорить Руслана.

2:30 На території наметового містечка опозиції центрі Києва знаходяться співробітники "Беркута", які оточують мітингувальників. При цьому на тих територіях, звідки витіснили мітингуючих, працівники комунальних служб прибирають барикади і загородження.

Як і раніше на сцені виступають народні депутати та активісти, які закликають міліцію не порушувати права громадян. Священнослужителі читають молитви зі сцени. Руслана закликає зберігати спокій. Мітингувальники скандують "Завтра - мільйон".

"Звертаюся до" Беркуту "! Ми знайдемо і покараємо кожного, хто підняв кийок на мирних протестувальників", - каже зі сцени Майдану народний депутат Андрій Парубій.

В наметове містечко також заходять тітушки.

2:24 Поновився штурм барикади на Інститутській - під Жовтневим палацом.

2:20 Правоохоронці відтіснили мітингувальників від барикади біля будівлі мерії Києва, працівники міського благоустрою завершують розбирати барикаду, повідомляє кореспондент 5 каналу в прямому ефірі в ніч на середу.

2:18 Десятки учасників акції стоять з бітами і дерев'яними палицями, на головах у них шоломи. Вони барикадують сходи в будівлі Будинку профспілок.

2:13 Беркут зносить народних депутатів по вул. Інститутській і підходить до барикади впритул. На Михайлівському соборі забили в дзвони.

1:50 По вул. Інститутській підійшов водомет. Перед ним стали депутати та священники. Спецпризначенці штовхають депутатів вниз вул. Інститутською.

1:45 Спецпідрозділи прорвалися до Будинку профспілок збоку Украънського дому. Відтісняють людей біля Будинку профспілок. Комунальники розбирають барикади та намети, проносячи це все крізь лінію силовиків.

1:35 Біля ЦУМу вантажний автомобіль, в який завантажують частини барикад. Техніка відгороджена щільним рядом внутрішніх військ. Сама барикада оточена з усіх боків внутрішніми військами. Протестувальників в середині табору немає, тож ніхто не чинить опору.

1:35 Народні депутати стали перед військами на вулиці Інститутській.

1:33 Силовики збирають прорвати барикаду зі сторони Михайлівської. Про це повідомив депутат Андрій Шевченко, присутній на місці. "Основна частина сил зараз скупчена там. Яценюк, Турчинов намагаються стримати міліцію. Їх (силовиків) просто тьма", - сказав Шевченко.

1:30 Беркут штурмує КМДА. Жінок та дітей забрали на сцену. Руслана скандує "це мирний протест". Вона закликає не піддаватися на провокації.

1:25 На сходах КМДА зібралося близько 200 людей. На площі перед міськрадою скопичилося близько 100 осіб, які оточили міліцію. Міліція зачитує ухвалу Печерського райсуду суду про вжиття заходів у справі щодо блокування тротуарів, доріг, шляхом розміщення на них різних предметів.

Судовий виконавець Лариса Сабодаш оточена близько 10 міліціонерами. Вона зачитала ухвалу та пішла.

1:02 Беркут спробував штурмувати барикади на вулиці Інститутській. Алеперший наступ не вдався і війська відійшли.

Величезна кількість Беркуту рухається від Оперного театру в бік Київради. Люди співають гімн, кричать "Міліція з народом" та "Разом і до кінця". Окрім того, мітингувальники кидають в силовиків сніг і ллють воду.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1067 | Додав: admin | Теги: #Євромайдан, євромайдан штурмують
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ