Пн, 2024-04-29, 08:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 10 » ФБР розсекретило досьє на Джобса: вживав LSD і не визнавав своєї доньки
11:57
ФБР розсекретило досьє на Джобса: вживав LSD і не визнавав своєї доньки
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Федеральне бюро розслідувань США опублікувало результати персональної перевірки засновника компанії Apple Стіва Джобса, датовані 1991 роком, свідчать документи на сайті ФБР.

Дослідження особистості та біографії Джобса, який помер у жовтні минулого року після тривалої хвороби, викладено в 191-сторінковому документі, передає РИА "Новости".

Причиною перевірки з боку ФБР стало те, що Джордж Буш, який обіймав на той момент посаду президента США, планував запросити засновника Apple в президентську раду з експорту, яка дає рекомендації з міжнародної торгівлі. У 1991 році Джобс отримав місце в цій раді, пише The Wall Street Journal.

Стів Джобс заснував Apple 1976 року, однак пішов з компанії в 1985-му, програвши внутрішньокорпоративну боротьбу за владу з радою директорів. Після звільнення він заснував компанію NeXT, яка розробляє корпоративні комп'ютерні платформи.

Саме в ролі гендиректора NeXT Джобс став об'єктом розслідування ФБР в 1991 році. Він повернувся до Apple аж 1996-го, після чого пропрацював на посаді її гендиректора майже 15 років.

Для формування повного уявлення про Джобса представники ФБР опитали кілька десятків його колег, друзів і знайомих, чиї імена перераховані в опублікованому документі.

Більшість з них описували його як талановиту, творчу, далекоглядну, працьовиту і харизматичну людину і заявляли, що він як ніхто інший придатний до державної служби.

Головним з-поміж вад Джобса його оточення вважало той факт, що він не визнавав своєї доньки в перші роки її життя. Однак, заявляли вони, згодом він надавав їй підтримку. Також деякі друзі Джобса називали його відчуженим і різким з людьми, які не виправдовують його сподівань.

Водночас упертість, амбіційність, цілеспрямованість і вимогливість засновника Apple багато хто з його друзів вважав фактором успіху його бізнесу.

Одна з опитаних ФБР жінок заявила слідчим, що вона і Джобс в юності експериментували з легкими наркотичними речовинами. Однак, з її слів, вже на момент допиту засновник Apple вів здоровий спосіб життя. Сам Джобс також зізнався, що на початку 1970-х років він експериментував з марихуаною і LSD.

Більшість опитаних підкреслили, що Джобс не приймав наркотиків, а алкоголь вживав у мінімальних кількостях. За даними ФБР, Джобс вів скромний спосіб життя, а його знайомі підкреслювали, що ніколи не помічали за ним екстравагантних звичок.

У документі ФБР особливо наголошується, що Джобс активно подорожував по світу, зокрема їздив до Японії і СРСР. Також слідчі вважали за потрібне вказати, що він не мав зв'язків з комуністичною партією або з організаціями, налаштованими проти уряду США.

Засновник Apple ніколи не був позивачем або відповідачем в суді особисто, однак його ім'я згадувалося на той момент у двох корпоративних позовах, пов'язаних з Apple.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 910 | Додав: adminA | Теги: ФБР розсекретило досьє на Джобса
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ