Чт, 2024-05-02, 00:03


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Липень » 23 » Фермер "схрестив" корову і панду - народилася суперзірка
10:01
Фермер "схрестив" корову і панду - народилася суперзірка
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/
Джон Бартелд зі штату Вашингтон на своїй приватній фермі займається розведенням мініатюрних корів. Сім років селекціонер-тваринник трудився над тим, щоб явити світу корову-"панду", пише FederalPost.

Тепер Джон може зробити це, бо на світ з'явився Арахіс - теля з дивовижним забарвленням, яке має такий вигляд, ніби замаскувалося під знаменитого рідкісного китайського ведмедя.

У нього біла морда з двома чорними хутряними плямами навколо очей і чорне забарвлення тулуба з великою чіткої білою смугою. Бичок дуже прив'язаний до матері, але це не єдина особливість його характеру.

"Арахіс відрізняється від інших телят, і він точно про це знає, - стверджує Бартелд. - Він досить нахабний, і я відразу знав, що він буде особливим. Він поводиться так, ніби знає, що буде суперзіркою. Він - лідер з-поміж телят, при цьому він аж ніяк не найстарший з них".

Джон Бартелд спеціалізується на розведенні мініатюрних корів. Арахіс і його сестра Зірка навіть зареєстровані в міжнародному тваринницькому співтоваристві. При цьому селекціонер не відмовляється і від розведення звичайних корів, оскільки мініатюрних тварин не продаси на забій.

"Це було б занадто дороге м'ясо. Це виставкові корови, люди приїжджають до мене на ферму, щоб просто побачити їх. Вони - ніби ходяча реклама моїх можливостей", - розповів містер Бартелд, який виріс на молочній фермі на 11 гектарах свого діда.

Чотири покоління його родини були тваринниками.

"Взагалі-то у мене є інша робота в іншій компанії, не пов'язаної зі свійською худобою, але я завжди знав, що буду займатися коровами", - зізнається чоловік.

Мініатюрна корова повинна до трьох років досягти зросту 106 сантиметрів, а корова-панда має бути ще й беззастережно схожа на ведмедя своїм забарвленням, від того Арахіс став таким популярним, вважає заводчик.

"Я навіть побачив тут знайомих, з якими не перетинався більш ніж десяток років. Вони приїжджали до мене на ферму, щоб побачити це диво на прізвисько Арахіс", - розповідає Бартелд.

Він планує продати свого улюбленця, але поки що навіть не уявляє, скільки запросити за унікального теляти. Джон Бартелд стверджує, що в світі є не більш ніж 40 корів-"панд".

"Ця людина повинна бути справжнім фанатом, як я. Арахіс може бути талісманом, і також у майбутньому він може стати биком-виробником", - припускає нинішній власник чудо-бичка.

Арахіс з'явився на світ шляхом штучного запліднення, від схрещування мініатюрних представників герефордської породи і породи американський белта (у перекладі з англійського "belt" означає "пояс"). Джон Бартелд розповів журналістам, що вихованці замінюють йому родину, оскільки він не одружений і дітей у нього немає.

"Я годую своїх корів найкращим сіном, напуваю найкращою водою, і дуже добре дбаю про них", - підсумував чоловік.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 1098 | Додав: admin | Теги: суперзірка, схрестили корову панду
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ