Пт, 2024-03-29, 10:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2010 » Червень » 23 » Forbes представив список дочок, які продовжують справу батьків-мільярдерів
16:04
Forbes представив список дочок, які продовжують справу батьків-мільярдерів
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/


Журнал Forbes склав список мільярдерських доньок, які, не задовольняючись роллю багатих спадкоємиць, вже зробили ім'я в світі бізнесу або громадського життя. Видання вирішило показати, що далеко не всі молоді представниці багатих родин перекочували в розряд "світських левиць", фігуруючи в скандальних матеріалах таблоїдів, як це демонструє найяскравіший зразок "таткових доньок" - Періс Хілтон.
Емма Блумберг, старша дочка фінансово-медійного магната і градоначальника Нью-Йорка Майкла Блумберга, статок якого оцінюється в 18 мільярдів доларів, очолює Фонд "Робін Гуд". Попри загрозливу назву Фонд збирає пожертви на користь найбідніших жителів мегаполіса. Випускниця бізнес-школи Гарвардського університету також входить й до інших доброчинних проектів, які займаються підтримкою освіти і дитинства, передає РИА "Новости".

Донька відомого фінансового спекулянта, інвестора і філантропа Джорджа Сороса Андреа продовжила виключно доброчинну спрямованість діяльності батька. Спадкоємиця статку в 14 мільярдів доларів стала засновником і головою фонду, інвестує в культуру, освіту і економічний розвиток Тибету. Фонд вже вклав у проекти в Тибеті близько 60 мільйонів доларів. Андреа Сорос має вищу бізнес-освіту, отриману в Університеті Чикаго.

Спадкоємиці імперії Армані (племінниці Джорджіо Армані зі статком 5,3 мільярда доларів) сестри Сілвана і Роберта також відомі не тільки як представниці вищого світу, а й як активні бізнес-леді, які просувають фамільний бренд. Армані займаються доброчинними проектами для дітей.

Не поступається їм за розмахом участі в гуманітарних місіях і донька відомого кутюр'є Ральфа Лорена - Ділен, яка створила власний відомий бренд дитячих солодощів. Капітал Лорена, улюбленого дизайнера не однієї першої леді США, становить 4,6 мільярда доларів.

Дочка одного з найекстравагантніших мільярдерів світу Річарда Бренсона - Холлі Бренсон - покинула навчання в університеті заради того, щоб долучитися до багатопрофільної імперії батька Virgin Atlantic, яка охоплює й запуск проекту космічного туризму. Холлі - вельми успішний ініціатор збору пожертвувань на доброчинні цілі. У її торішньому активі - масовий Лондонський марафон, що зібрав понад 200 тисяч доларів на гуманітарні цілі. Сімейний статок Бренсонів оцінюється в 4 мільярди доларів.

Гідним продовжувачем справи батька вважається і Іванка Трамп, донька девелопера-міліардера Дональда Трампа. Його статок перевищує 2 мільярди доларів. Іванка - вельми зайнята людина, вона відповідає за ріелторський напрям сімейного бізнесу, має власний ювелірний бренд, а також активно бере участь в проектах ООН з підтримки освіти і соціальної активності дівчат у країнах, які розвиваються.

Варто рівнятися також на Нісу Годрей, Дженіфер Ву, Рошні Надар, Аерін Лаудер, які увійшли до десятки найбільш гідних представниць прізвищ, які володіють статком, що обчислюється мільярдами доларів.

Як порахував журналу Forbes, кількість "доларових" мільярдерів у світі перевищила тисячу осіб, а найбагатшою людиною планети цього року став мексиканський телекомунікаційний магнат Карлос Слім. За останніх 16 років він став першим, хто зміг перервати монополію громадян США на лідерство в рейтингу мільярдерів.

Стан 70-річного батька шістьох дітей за минулий рік зріс на 18,5 млрд доларів і сягнув 53,5 млрд доларів. Компанії, що належать йому, контролюють понад 90% всіх телефонних ліній в Мексиці. Торік медіамагнат був третім у рейтингу багачів, а в цьому ж йому вдалося потіснити, напевно, найвідомішого багатія світу, 14 разів визнаного найбагатшим, засновника Microsoft Білла Гейтса.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1149 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ