Чт, 2024-04-25, 15:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Серпень » 26 » Фотошпалери в інтер'єрі: що варто знати
09:45
Фотошпалери в інтер'єрі: що варто знати
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Приступаючи до ремонту, доводиться стикатися з низкою запитань, що краще: наклеїти шпалери або пофарбувати стіни? Які матеріали використовувати? Як домогтися одночасно і практичності, і краси?

На сьогоднішній день існує величезний вибір оздоблювального матеріалу. Оригінальність і ексклюзивність додадуть фотошпалери. Слід зазначити, що фотошпалери - це не нове віяння, а добре забуте старе. Ще в 70-80-х роках XX століття ця обробка стала однією з найпопулярніших. Люди, втомлені від одноманітності і однотонність, з великим задоволенням стали прикрашати свої квартири фотошпалерами. Але мода протрималася недовго, і ідея була на деякий час забули. У наш час особливої популярності набули 3D фотошпалери, які в Україні вигідно придбати можна за допомогою порталу walldeco.ua.

Зараз знову стало популярним використання в обробці фотошпалер. Сучасні фотошпалери багато в чому відрізняються від тих, "совдепівських". По-перше, за якістю, вона стала значно вищою. По-друге, можливість робити їх будь-якого розміру, завдяки високому комп'ютерному розширенню. Широкоформатний кольоровий друк - став новою технологією виробництва фотошпалер. Даний метод забезпечує збереження якості і кольору на довгі роки.

Основою може бути: папір, синтетична тканина, флізелін, вініл. Вибір основи, залежить від структури стіни. Щоб додати міцності шпалерам, їх можна заламінувати, також це вбереже від сонячного світла і не дасть вицвісти шпалерам багато років.

Варто зазначити, що фотошпалери можна клеїти не тільки на стіни, але і на двері або навіть на меблі. Треба тільки вибрати відповідне зображення, яке доповнить інтер'єр родзинкою.

На ринку представлений широкий вибір готових фотошпалер від зображення кошенят до простору в космосі. При виборі необхідно враховувати характер приміщення. Якщо це кухня, то відмінним варіантом буде натюрморт, якщо вітальня - варто вибрати щось спокійне, типу зеленого лісу або блакитного неба. У дитячу можна підібрати казкових персонажів. Однак, якщо ви нічого не знайшли на прилавках магазина, ви можете замовити індивідуальні шпалери, будь-то якийсь пляж, на якому сім'я відпочивала минулого літа або навіть портрет усіма улюбленої бабусі

Клеяться шпалери за тією ж методикою, що і звичайні. Але є і самоклеючі шпалери, вони покриті клейким складом із зворотного боку. Необхідно тільки акуратно зняти захисний папір. Великим плюсом фотошпалер є легкість в прибиранні. Досить протерти вологою ганчіркою. Якщо ви вирішили використовувати в дизайні фотошпалери, не слід економити. Щоб це було красиво і довговічно необхідно купувати якісні фотошпалери, на підходящій основі.

Фотошпалери - це завжди оригінальне, красиве і ексклюзивне рішення для інтер'єру, яке також допоможе збільшити візуально приміщення і буде довгий час буде прикрашати його.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 901 | Додав: admin | Теги: 3D фотошпалери
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ