Пт, 2024-03-29, 10:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 13 » Франція заборонила алкоголь на Євро. У росіян - обшуки
15:31
Франція заборонила алкоголь на Євро. У росіян - обшуки
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Уряд Франції вирішив заборонити продаж та вживання алкоголю на стадіонах, де проходитимуть матчі фінальної частини Євро-2016 та у фан-зонах міст, де відбуваються матчі. Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на AFP.

"Французький уряд вирішив заборонити продаж та вживання алкоголю не тільки на стадіонах, а й поблизу них та у фан-зонах", - йдеться у повідомленні.

З таким проханням до місцевої влади звернувся міністр внутрішніх справ Франції Бернар Казньов.

"Я попросив місцеву владу вжити всіх необхідних заходів для того, щоб заборонити продаж, вживання і транспортування алкогольних напоїв до зон ризику в дні матчів і напередодні, та в дні, коли фан-зони відкриті", - заявив він.

За словами Казньова, заборона поширюватиметься також на обіг алкогольних напоїв у громадських місцях та магазинах. Крім того, влада вимагає заборонити продавати алкоголь у закладах, де напої подаються у скляному посуді, щоб упередити його використання хуліганами для жбурляння в опонентів.

Французька поліція провела масштабний рейд у марсельському готелі, в якому проживають вболівальники збірної Росії з футболу. Про це повідомив голова Всеросійського об'єднання вболівальників (ВОВ) Олександр Шпригін, пише NEWSru.com.

"У готель приїжджали 40 поліцейських з автоматами, вривалися в номери, переписали документи, всіх сфотографовано", - написав Шпригін в своєму мікроблозі в Twitter, не уточнивши, про який саме готель йдеться.

Пізніше Шпригін дав більш розгорнутий коментар радіостанції "Говорит Москва". ВІн стверджує, що жандарми перекрили всі поверхи, а потім стали вимагати у російських фанатів пред'явити квитки на футбол, переписували особисті дані і фотографували.

"Навіщось навіть відібрали алкоголь, хоча Франція - не країна сухого закону. Але при цьому ніхто затриманий не був. Була неприємна процедура, що порушує права громадян. Коли лежиш у номері, відпочиваєш, а до тебе просто заходять поліцейські зі свистком, як у судді на поле, будять, всіх просять піднятися, довго переписують, щось пояснюють", - розповів Шпригін.

Нагадаємо, що в неділю, 12 червня, Спілка європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відкрила дисциплінарне провадження щодо Російського футбольного союзу (РФС) у зв'язку з заворушеннями, що сталися на стадіоні в Марселі після матчу між збірними Росії і Англії.

Також в УЄФА попередили РФС і Футбольну асоціацію Англії (ФА), що національні команди двох країн можуть бути відсторонені від участі в чемпіонаті Європи у Франції в разі повторення фанатських заворушень.

Зустріч між збірними Росії і Англії, яка сталася в суботу, 11 червня, в Марселі на стадіоні "Велодром", завершилася з рахунком 1:1. В ході матчу уболівальники російської команди запалили два фаєри, а після фінального свистка група росіян прорвалася в сектор, де перебували фанати збірної Англії.

У Ніцці на пляжі загинув фанат збірної Північної Ірландії з футболу

Один з фанатів збірної Північної Ірландії загинув у Ніцці, куди прибув на матч його команди проти збірної Польщі в рамках чемпіонату Європи-2016 з футболу, повідомляє The Irish Times. За даними видання, йому було 24 роки.

Як повідомила представниця французької поліції, смерть уболівальника була випадковою: фанат перебував у прибережній смузі і, ймовірно нетверезий, перекинувся через поручні й упав униз з восьмиметрової висоти, ударившись головою об каміння на пляжі, пише The Local. Ім'я загиблого не уточнюється.

Отже, смерть уболівальника не мала стосунку до безладів, учинених напередодні гри фанатами збірних Північної Ірландії та Польщі, зазначає "Р-Спорт".

Зустріч групи С між командами Польщі та Північної Ірландії пройшла в Ніцці в неділю, 12 червня, і завершилася перемогою поляків з рахунком 1:0.

Напередодні гри в Ніцці сталася масова бійка між поляками, місцевими фанатами і північними ірландцями, в якій постраждали семеро людей. Згідно зі свідченнями свідків два-три десятки місцевих жителів здійснили напад на гостей з Північної Ірландії, закидавши їх порожніми пляшками. Північні ірландці відповіли їм тим же.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 738 | Додав: adminA | Теги: обшуки, росіяни, євро, Франція, Заборона, алкоголь
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ