Вт, 2024-04-23, 17:45


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 17 » Франція закрила доступ туристам до притулку від кінця світу
16:30
Франція закрила доступ туристам до притулку від кінця світу
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/
Влада Франції заборонила доступ в околиці гори Бюгараш, яку багато хто вважає одним з можливих притулків на випадок кінця світу, який пророкують на 21 грудня 2012 року, передає РИА "Новости".

Згідно з рішенням префекта міста Каркассона Еріка Фрейселінара, доступ до піку Бюгараш на півдні Франції буде обмежений з 18 по 22 або 23 грудня.

Місцева влада сподівається стримати потік людей, які вірять в швидкий кінець світу, нібито передвіщений за календарем майя, і надіються пережити його в районі гори Бюгараш і однойменному селищі з населенням близько 200 людей.

"Ми готуємося до приїзду людей, які бояться кінця світу, але їх число дуже обмежене. Більшою мірою ми готуємося до напливу роззяв, число яких неможливо передбачити, а також безлічі представників ЗМІ", - говорить префект.

За його словами, контроль безпеки в околицях вершини і на в'їзді в населений пункт будуть здійснювати близько сотні поліцейських. Свої дії влада пояснює неможливістю гарантувати безпеку маси людей на крутих схилах вершини, а також турботою про жителів села.

За деякими даними, близько ста тисяч людей мають намір поїхати в гори напередодні "Судного дня". Деякі дуже заповзятливі ділки раз у раз намагаються збагатитися на цій легенді.

Приміром, деякі фірми зі США вже щосили продають поїздки "в один кінець" для тих, хто бажає на власні очі побачити кінець світу, а жителі сусіднього села виробляють вино, щоб відсвяткувати цю подію.

Нагадаємо, 21 грудня 2012 року згідно з прогнозам індіанців майя закінчується Ера П'ятого Сонця, яка почалася в 3114-му році н.е. Саме на дату 21.12.12 припадає закінчення календаря древнього народу. Це стало причиною того, що песимістично налаштовані люди "напророчили" кінець світу. Однак Великий чаклун Мексики спростовує ці чутки.

Зазначимо, прогнозів цивілізації майя про кінець світу в 2012 році не існує, запевняють дослідники з Національного університету Мексики, які вивчають культуру стародавньої Мексики.

Стародавні науковці розрахували свій календар до 21 грудня 2012 року, але ніколи не вказували в ньому, що потім настане кінець світу. Календар просто закінчився, і все. При цьому майя дотримувалися теорії, що "історія повторюється у певний момент", після чого відлік часу починається наново.

Самі науковці досі повністю не з'ясували історії появи календаря майя і що саме є приводом для виникнення чуток про кінець світу в 2012 році. Календар майя залишається одним з найзагадковіших об'єктів цієї найдавнішої цивілізації.

У свою чергу археологи знайшли друге підтвердження прийдешнього "кінця світу": згідно з різьбленням, знайденим на кам'яних сходах у Ла-Корона, Гватемала, ще в квітні, він станеться 21 грудня 2012 року, коли закінчиться цикл з 5125 років від початку Великого календаря Майя.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1343 | Додав: adminA | Теги: притулку від кінця світу, Франція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ