Пт, 2024-04-19, 08:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Лютий » 15 » Головну нагороду отримав тер'єр Уггі з "Артиста" Хазанавічюса - у США вручили перший собачий "Оскар"
15:11
Головну нагороду отримав тер'єр Уггі з "Артиста" Хазанавічюса - у США вручили перший собачий "Оскар"
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

Golden Collar Award ("Золотий нашийник") - головний собачий "Оскар", який вручається вперше, отримав тер'єр Уггі з картини Мішеля Хазанавічюса "Артист", нагороджений у головній категорії - "найкраща роль чотирилапого персонажа в кінофільмі", передає ИТАР-ТАСС.

До цієї номінацію входили також тер'єр на прізвисько Космо, який перевтілився на Артура в картині "Початківці", грейхаунд Денвер (Скелетор у "50/50"), карликовий шпіц Хаммер (Дольче в "Молодій неповнолітній") і доберман на прізвисько Блекі ("Хранитель часу"). Останнього номінанта внесли до списку претендентів як виняток, з поваги до маститого покровителя - режисера Мартіна Скорсезе.

Уггі вийшов переможцем, полонивши журі в особі журналістки Елізабет Снід. Премію за переможця отримав дресирувальник Омар фон Мюллер. Він назвав свого вихованця "не тільки прекрасним виконавцем, а й улюбленим членом сім'ї". Уггі, до речі, відзначився у своїй номінації двічі - за "ролі" Джека в "Артисті" і Квінні в стрічці "Води слонам".

Овації на свою адресу приймали й інші лауреати "позолочених нашийників" - французький бульдог Бригіта (телесеріал "Американська сімейка"), пітбуль Геркулес (телесеріал "Піт-бос") і крихітна помаранча Гіггі ("Відчайдушні домогосподарки").

На думку преси, організаторам собачого "Оскара" вдалося дотримати золоту середину і не скотитися до відвертого фарсу. Журі в особі журналістки Сніди визнало нагородження, яке відбулося в понеділок увечері в готелі Hyatt Regency Century Plaza, не менш захопливим, аніж церемонія вручення "золотих статуеток" Американської академії кіномистецтв.

Прізвиська переможців оголошували запрошені на роль ведучих артисти. Номінанти протягом півгодини до шоу дефілювали по червоній килимовій доріжці біля входу в готель. Прямий репортаж вів щотижневий журнал The Hollywood Reporter.

Засновником нагороди "Позолочений нашийник" виступило інтернет-видання Dog News Daily, яке обіцяло перераховувати всі доходи від свого проекту собачим розплідникам, розташованим у Лос-Анджелесі і передмістях.

"Витівка всім сподобалася. Вона в певному сенсі іронічна і не позбавлена шику. Собаки вносять радість в наше життя. Їхня роль і значення універсальні, не обмежені рамками демографії, соціального стану, економіки чи політики", - пояснював раніше керівник видання Dog News Daily Алан Сіскінд.

За його словами, з наступного року церемонія вручення "позолочених нашийників" транслюватиметься на американському телебаченні.

Зазначимо, сама стрічка "Артист", франко-бельгійська чорно-біла стилізація під німе кіно 1920-х років, стала в неділю, 12 лютого, тріумфатором церемонії нагород Британської академії кіно- і телемистецтва (BAFTA), отримавши сім золотих масок, зокрема нагороду за найкращий фільм.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1036 | Додав: adminA | Теги: у США вручили перший собачий Оскар
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ