Чт, 2024-04-25, 10:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Листопад » 21 » Готують надпотужні новинки Ferrari і McLaren
13:39
Готують надпотужні новинки Ferrari і McLaren
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/
Нова флагманська модель Ferrari, яка прийде на зміну Enzo, буде розвивати більш 811 л.с. і важити близько 1100 кг. Новинка, що проходить по внутрішній документації під кодовою назвою F150, стане синтезом декількох розробок компанії - трекового концепту FXX, показаного в 2005 році, концепту Millechili, а також дослідницької програми Ferrari, що ставить на меті зменшити масу автомобілів до 1000 кг. Кузов Ferrari F150 буде повністю карбоновим монококом вагою лише 70 кг, що на 20% легше, ніж у Enzo. Двері нового суперкара будуть відкриватися вгору, як у Enzo, а сидіння буде чітко зафіксовано, як на болідах "Формули 1" і буде виготовлятися спеціально для клієнта. Посадка - природно, вертикальна, як на гоночних автомобілях.

Очікується, що на Ferrari F150 будуть встановлювати 6,3-літровий двигун потужністю близько 760 к.с. Мотор отримає центральне розташування перед задньою віссю і буде працювати в парі з новою коробкою передач з двома зчепленнями і диференціалом нової форми, сконструйованим так, що важкий колінчастий вал буде розміщуватися злегка нижче задньої осі. Крім бензинового мотора, Ferrari F150 отримає і систему HY-KERS. Питання про те, чи буде у суперкара два електродвигуни або лише один, залишається відкритим. У першому випадку сумарна потужність автомобіля може скласти близько 920 к.с., у другому варто очікувати показників в районі 811 к.с, пише Аuto.mail.ru.

Нарешті, зовнішність нового Ferrari буде вельми впізнаваною. Творці обіцяють особливі рішення, характерні для болідів Першої Формули. Природно, такий суперкар буде дуже і дуже дорогим. Говорити про вартість Ferrari F150 поки що дуже рано, але очікується, що ціна складе близько 1 300 000 доларів США. Всі подробиці ми дізнаємося вже на початку 2013 року, коли новинку представлять офіційно. Представники компанії ще не називали місце презентації: за одними даними, суперкар представлять вже в січні 2013 року на автошоу в Детройті, за іншими - на одному з автосалонів навесні, найвірогіднішим претендентом з яких залишається Женевське шоу.

Компанія McLaren почне серійне виробництво трекової і найпотужнішої модифікації автомобіля MP4-12C під назвою GT Can-Am. Суперкар, офіційна презентація якого пройшла в кінці серпня на конкурсі автомобільної краси в Пеббл-Біч, названий на честь гоночної серії, де виступав засновник марки Брюс Макларен. Автомобіль буде випущений обмеженим тиражем в 30 екземплярів.

McLaren MP4-12C GT Can-Am отримав 3,8-літровий бітурбірованним мотор V8, який завдяки блоку управління двигуном і покращеній системі охолодження здатний видати 630 к.с., що на 30 к.с. більше, ніж у стандартної версії автомобіля. Крім того, спецверсія отримала унікальний вуглепластиковий аеродинамічний обвіс, що збільшує притискну силу на 30%, а також ковані колісні диски, гоночні покришки Pirelli і каркас безпеки, що відповідає вимогам FIA.

В інтер'єрі McLaren MP4-12C GT Can-Am варто відзначити два чорних гоночних сидіння-ковша з шеститочковими ременями безпеки, особливу рульове колесо, запозичене в гоночного MP4-12C GT3, а також легковажну вуглепластикові передню панель з інтегрованим блоком управління кліматом.

Вартість серійного McLaren MP4-12C GT Can-Am складе 375 000 фунтів стерлінгів (близько 600 000 доларів США). Старт виробництва автомобіля запланований на березень 2013 року. Втім, якщо ви і можете дозволити собі такий автомобіль, не поспішайте з покупкою. Справа в тому, що McLaren MP4-12C GT Can-Am не сертифікований не тільки для використання на дорогах загального користування, але навіть і для будь-якої з існуючих гоночних серій. Тому випробувати даний суперкар в справі можна буде лише на аматорських змаганнях, під час трек-днів або ж на своєму власному автодромі.

Нагадаємо, компанія Mercedes-Benz і ательє AMG випускають чергову ювілейну спецверсію спорткара, присвячену 45-му дню народження підприємства з Аффальтербаха. Цього разу підставою для особливого виконання став SLS AMG GT3 - суперкарів у версії 45th Anniversary буде випущено тільки п'ять.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1016 | Додав: adminA | Теги: Ferrari і McLaren
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ