Пт, 2024-04-19, 11:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 14 » Grammy -2011."Піснею року" і "Найкращим записом року" було названо композицію Lady Antebellum Need You Now
10:43
Grammy -2011."Піснею року" і "Найкращим записом року" було названо композицію Lady Antebellum Need You Now
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Національна академія мистецтва і техніки грамзапису США назвала лауреатів премії Grammy. Головними героями цього року стали "дві леді" - кантрі-група Lady Antebellum, яка несподівано зібрала велику кількість нагород, і співачка Lady Gaga. Найкращим дебютантом назвали темношкіру латиноамериканську виконавицю Есперанзу Сполдінг - вона здолала юного співака Джастіна Бібера, повідомляє NEWSru.com.

"Піснею року" і "Найкращим записом року" було названо композицію Lady Antebellum Need You Now. Альбом з цією піснею став "Найкращим альбомом в стилі кантрі", а сама пісня - кращою в цьому стилі. П'ятий "золотий грамофон" дістався Need You Now за найкращий вокальний дует у стилі кантрі.

Другий альбом Lady Antebellum було видано 26 січня 2010 року. Одразу після дебюту він піднісся на перше місце хіт-параду Billboard 200, за перший тиждень було продано близько півмільйона копій. Групу було утворено в 2006 році в Нешвілі і вона стала відомою як одна з найоригінальніших у своєму напрямі.

Lady Gaga отримала три Grammy: премію за найкращий поп-альбом (The Fame Monster), за найкращий поп-вокал (хіт Bad Romance) і найкращий відеокліп (Bad Romance). Екстравагантній Lady Gaga вдалося і цього разу здивувати вибагливу публіку: на сцену її винесли в напівпрозорому яйці.

Найкращим чоловіком - виконавцем в стилі поп було названо Бруно Марс, з піснею Just The Way You Are. Три премії за виконання в стилі R&b отримав Джон Ледженд (John Legend & The Roots). Трьох "грамофонів" було удостоєно і рок-музиканта, гітариста-віртуоза Джеффа Бека.

У напрямі рок-музики Grammy завоювали сер Пол Маккартні, групи Black Keys, Iron Maiden, Джефф Блек і Ніл Янг.

У хард-році відзначено колектив Them Crooked Vultures. Свою поразку визнали "хрещений батько" хеві-метал Оззі Осборн, групи Alice In Chains, Soundgarden і Stone Temple Pilots.

А ось легендарна Барбра Стрейзанд змушена буде покинути Лос-Анджелес з порожніми руками. Вона висувалася на премію в 41-й раз за кар'єру, але поступилася в номінації "Найкращий традиційний поп-альбом" Майклу Баблі.

Нещодавно Lady Gaga отримала найбільшу кількість нагород європейського MTV. Вона перемогла в номінаціях "Найкраща співачка", "Найкращий поп-виконавець", а також в категорії "Найкраща пісня". Всього Lady Gaga була висунута на здобуття п'яти нагород європейського MTV за 2010 рік. А незадовго до цього в США відбулося вручення премії MTV Movie Awards, і Lady Gaga також стала тріумфаторкою церемонії, отримавши одразу 8 статуеток. Номіновано ж її була на 13.

Варто відзначити, що Lady Gaga вважають найбільш епатажною та однією з найпопулярніших співачок. Нещодавно вона встановила рекорд, з яким потрапила до <а href="http://rus.newsru.ua/rest/17sep2010/gaga.html">Книги рекордів Гіннеса: її дебютний альбом The Fame протримався в хіт-параді (топ-75) аж 154 тижні.

Нагадаємо, що у 2009 році, лідером за кількістю номінацій найпрестижнішої музичної премії Grammy стала Бейонсе, яка була представлена в 10 категоріях. Юна зірка кантрі Тейлор Свіфт зібрала 8 номінацій. По 6 номінацій отримали The Black Eyed Peas, соул/r&b-виконавець Максвелл (Maxwell) і репер Кені Уест (Kanye West). У 5 категоріях була представлена Lady Gaga.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1033 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ