Вт, 2024-04-23, 09:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2022 » Червень » 30 » Грібаускайте розкритикувала недостатню допомогу союзників Україні, українці - герої, а Захід - нерішучий
10:03
Грібаускайте розкритикувала недостатню допомогу союзників Україні, українці - герої, а Захід - нерішучий
Інші останні Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні на сайті holosUA.com/

Колишня президентка Литви Даля Грібаускайте розкритикувала західних союзників за те, що Україна надто пізно та в надто малих обсягах отримує важке озброєння, необхідне для перелому у війні. Про це вона сказала в інтерв’ю LRT.

"Загалом хід війни демонструє вагання і нерішучість на Заході. Захід наважився не одразу, а коли наважився, то цього виявилось недостатньо. Зброя справді надходить пізно і не в тих обсягах, щоб завдати росії поразки в Україні. Тож значною мірою хід війни є результатом нерішучості й спантеличеності західних союзників", - сказала вона.

Грібаускайте каже, що якщо справдяться побоювання щодо можливості України повернути собі всі окуповані території, це буде "провиною і результатом вибору Заходу".

"Українці героїчно борються і можуть зупинити рф на полі бою. Якщо вони зазнають невдачі, ми маємо звинувачувати тільки себе - Захід", - наголосила Грібаускайте.

Вона зазначила, що хай як НАТО планує посилювати захист союзників на східному флангу, найкращі гарантії безпеки зараз формуються в Україні.

"Найкращий захист вийде забезпечити, якщо російська армія зараз зазнає поразки на полі бою в Україні. Це дуже послабило би імперські амбіції росії у майбутньому. Це справді найміцніша гарантія безпеки для нас", - сказала екс-президентка.

Вона зазначила, що якщо на Заході врешті повторять ту ж помилку, що перед початком Другої світової, і погодяться з тим, щоб Україна втратила частину території - це буде великою зрадою України. "Більш того, це було би зрадою і нас самих собі, тому що це означатиме, що імперіаліст може йти далі, погрожувати та підвищити ймовірність війни вже для наших країн… Власне, те, як відбувається постачання зброї, я вже назвала би частковою зрадою України", - заявила Грібаускайте.

Нагадаємо, у другий тиждень повномасштабної війни Даля Грибаускайте закликала НАТО вступити у війну, тому що самі санкції не зупинять путіна. Також вона назвала дзвінки йому "розмовами з терористом".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні | Переглядів: 398 | Додав: adminA | Теги: Герої, українці, Грібаускайте, Україна, допомога союзників
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ