Пт, 2024-04-26, 08:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Травень » 20 » Гройсман обіцяє провести "Євробачення" на високому рівні. ВІДЕО
10:07
Гройсман обіцяє провести "Євробачення" на високому рівні. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман переконаний, що Україна зможе провести "Євробачення-2017" на високому рівні. Про це він сказав в ефірі телеканалу "1+1", пише Українська правда.

"Ми проведемо і забезпечимо проведення "Євробачення" в Україні на високому рівні", - зазначив Гройсман.

Як заявив в ефірі "5 каналу" віце-прем'єр-міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадій Зубко, Україна нікому не буде делегувати право провести міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017".

"Україна... виборола це право. Невже ви думаєте, що Україна втратить шанс використати його і провести "Євробачення" саме в Україні, довівши, що Україна є сьогодні інвестиційно привабливою державою, яка проводить реформи і яка готова залучати інвестиції з усього світу і завдяки також "Євробаченню", через представлення країни", – зазначив він.

Зубко зауважив: "Децентралізація покаже дуже багато речей і в тому вигляді, що ми можемо також подумати, як провести конкурс і обрати те місто, де можна буде це провести".

Міністр культури України Євген Нищук назвав суму, в яку обійдеться проведення музичного конкурсу "Євробачення -2017" для нашої країни, - щонайменше 14,5 млн євро. Як передає ТСН, виступаючи в програмі "Право на владу", він повідомив, що Швеція витратила саме таку суму на проведення "Євробачення-2016". Отже, таку суму планують витратити і на музичний конкурс в Україні в 2017 році.

Нищук зазначив, що в Кабінеті міністрів розраховують на спонсорські кошти.

"В основному, це абсолютно спонсорські кошти різних медіакомпаній, спонсорів. Так відбувається практично завжди", - сказав міністр.

При цьому він підкреслив, що проведення "Євробачення-2017" - це не тільки витрати для міста, яке прийматиме конкурс, а й привабливість свого регіону і заробіток.

"У дні, коли проходило "Євробачення 2016", у мене була робоча поїздка на запрошення шведського колеги, міністра культури, тому я був свідком великої перемоги Джамали. Я перед цим спілкувався з медіабосами, які організовували це неймовірне високотехнологічне шоу. Вони говорили про те, що це насправді є більшим заробітком. Побоювання людей і міністра фінансів України Олександра Данилюка, який переживає за наповнення та витрати, є природним", - додав Нищук.

Міністр також заявив, що отримував телефонні дзвінки від міського голови Києва Віталія Кличка та влади Херсона.

"Я чув про готовність Одеси, Львова і Дніпра. Мені дзвонили з Херсона. Це розуміння того, що ми все можемо робити", - констатував міністр.

Нагадаємо, після перемоги української співачки Джамали на "Євробаченні-2016" наступний європейський пісенний конкурс у 2017 році має пройти в Україні.

Проте міністр фінансів Олександр Данилюк припускає, що Україна не знайде грошей у бюджеті на проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" і може передати це право іншій країні. За його словами, експерти оцінили бюджет заходу в 1 млрд грн.

Однак, наприклад, директор консалтингової компанії William invest expert Віктор Медведь, запевнив, що провести "Євробачення-2017" в Україні можна за 80-100 млн грн, отримавши при цьому близько 50 млн прибутку за рахунок продажу сувенірів, вхідних квитків тощо.

У свою чергу, віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко запевнив, що "Євробачення-2017" пройде в Україні, і питання про передачу його проведення будь-якій іншій країні навіть не обговорюється.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 877 | Додав: adminA | Теги: Гройсман, високий рівень, Євробачення
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ