Чт, 2024-04-25, 13:27


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Квітень » 14 » Ігри Наруто
22:01
Ігри Наруто
Інші останні Новини про відпочинок і туризм на сайті holosUA.com/
Японські анімаційні мультсеріали постійно дають світу нових героїв, героїв, яких так люблять діти і ставлять їх у приклад для дорослих. Це зовсім не дивно, адже в жанрі аніме піднімаються дуже актуальні проблеми, які стоять в нашому суспільстві, які стосуються соціальної нерівності та несправедливості. Одні з цих героїв борються за поліпшення життя простих людей, а інші борються зі злочинним світом, із силами зла, які мають суспільне походження або ж містичне. Часто якісь містичні процеси в аніме використовуються для того, щоб дітям було цікавіше сприймати такий мультфільм і швидше донести до їхньої свідомості суть того, що відбувається.

Одним з героїв численних мультфільмів є простий хлопець по імені Наруто. Він росте у звичайній родині, але вже починаючи з раннього віку мріє про якісь подвиги, справи, які можуть змінити все суспільстві, крім того він мріє про загальне визнання. Для здійснення своєї мрії, Наруто вирушає в школу ніндзя, де починає освоювати бойові мистецтва, які в майбутньому будуть допомагати йому долати поганих хлопців і набирати загальну любов. Але стати справжнім ніндзею, який володіє не тільки технікою бою, але і твердим характером дуже не просто, бо треба здати кілька складних іспитів. У серіалі показується те, як характер цього хлопця випробовується різними іспитами, які ставляться в його школі. Але якщо він зможе з ними поборотися, то це дасть йому можливість усвідомити те, що він вже готовий до більш важким випробуванням, до складної боротьби, в якій вже не можна буде відступити назад. Також хлопець живе активним життям, катається на велосипеді, грає з друзями, розважається різними способами. Часом його розваги виглядають дуже екстремально, що безсумнівно робить його азартною особистістю.

Наруто, як загальний герой, ще не настільки відомий, але тим не менше, крім мультика створені Наруто ігри, де герой опиняється в безпосередній боротьбі з іншими ніндзями або в якихось інших пригодах. Грати їм дуже цікаво з тієї причини, що його молодий характер, його тіло дуже рухливі, він здатний з легкістю виконувати трюки, які наводят ворога в замішання. Є ігри, де йому потрібно подолати якихось ворогів і зібрати різні бонуси на своєму шляху, а також створені ігри, у яких Наруто змагається на мотоциклі проти інших гонщиків. Якщо Ви хочете знайти щось більш спокійне, то для цього відмінно підійдуть ігри, в яких Наруто займається розвезенням пошти або працює в якійсь іншій службі. Хлопець дуже авантюрний і може бувати в самих непередбачуваних ролях. Безсумнівно, що у нього велике майбутнє, і незабаром він може стати відомим героєм, на рівні з такими героями як Бетмен або Супермен, а може бути навіть перевершити їх досягнення та популярність.
За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини про відпочинок і туризм | Переглядів: 1175 | Додав: admin | Теги: ігри наруто
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ