Пт, 2024-04-26, 17:35


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 30 » Українські чиновники масово скуповують шикарні вілли у Баден-Баден
13:12
Українські чиновники масово скуповують шикарні вілли у Баден-Баден
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Близько 20 київських чиновників придбали собі нерухомість по сусідству один з одним у німецькому місті Баден-Баден. Про це повідомляє газета "Сегодня" з посиланням на власне джерело в Київраді.

Так, дружина мера Києва Аліна Айвазова придбала там будинок площею 300 кв, який вона офіційно оформила на себе і перевела за кордон через банк гроші.

За законом Німеччини, іноземці без будь-яких обмежень можуть купувати в цій країні нерухомість, оплачуючи податок на нерухомість і земельний податок.

"Я точно знаю, що там 10-12 осіб - колишні працівники київської мерії, ще приблизно стільки ж - прокурори, судді, працівники Кабміну. Але вони не можуть світитися - як держслужбовці. Є там і будинки київських бізнесменів", - розповів виданню один з депутатів Київради.

Екс-заступник генпрокурора Олександр Шинальський зізнався, що дійсно купив житло в Баден-Бадені за гроші, зібрані ним і дружиною-юристом легально, що, за його словами, відображено в його декларації. Пізніше у Шинальського, якого звільнили, знайшлася квартира в Ніцці, оформлена на його дружину.

Є будинок, за словами Айвазової, в Баден-Бадені і у екс-керівника Держуправління справами Ігоря Бакая. Приписують житло і екс-заступнику мера Ірені Кільчицькій. Сама вона це заперечує. "Я живу там в готелі або орендую житло", - сказала вона.

"Там всього три вулиці з красивими 2-4-поверховими елітними будинками, де живуть мільйонери. Це будинки, які колись належали відомим людям, зокрема - письменникові Івану Тургенєву, тепер вони викуплені мільйонерами", - сказала Кільчицька.

Як відзначає видання, багатії вибирають Баден-Баден насамперед тому, що там безпечно жити. Поліції багато, але її майже не видно. Охорони по периметру будинків, як це прийнято в елітній Конча-Заспі, тут немає, але зате всередині будинків у чиновників охорони багато, через неї пройти важко.

"Якщо в Києві віпи їздять по вулиці в супроводі п'яти машин охорони, то тут спокійно ходять пішки", - заявив близький друг Айвазової.

"Баден вважається найбезпечнішим містом Європи. Якщо в Каннах можуть зірвати годинник з руки, то тут це нереально. Це елітне, але не тусовочне місце. А тому тут добре відпочивати з дітьми. Якби мені довелося колись їхати з України, чого я не хочу, я б вибрала для життя Баден-Баден", - підтвердила Кільчицька.

Як пише газета, просторий триповерховий особняк з терасою, камінним залом, побудований з екологічно чистих матеріалів, в 10 хвилинах їзди до центру Баден-Бадена коштує 385 тис євро.

А величезна 3-поверхова вілла на легендарній Ліхтентальскій алеї з величезною земельною садово-парковою ділянкою (2300 кв. м) оцінюється в 1,250 млн євро. Невелику двокімнатну квартиру можна орендувати за 759 євро на місяць.

Раніше повідомлялося, що син Черновецького шукає квартиру у Барселоні за 10 млн євро.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 898 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ