Пт, 2024-04-26, 13:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2021 » Лютий » 1 » Інтерактивні дошки та інше мультимедійне обладнання для презентацій
21:19
Інтерактивні дошки та інше мультимедійне обладнання для презентацій
Інші останні Новини бізнесу на сайті holosUA.com/

Інтерактивні дошки та інше мультимедійне обладнання для презентацій

Інтерактивні дошки При правильному використанні сучасної техніка виступи або відеопрезентація можуть бути дуже ефективними. Але необхідно пам'ятати, що це все-таки наочні посібники (звичайно, ускладнені і ефективні), і щодо них діють всі загальні правила. До речі, хочемо відразу зауважити, що інтерактивні дошки та інше сучасне мультимедійне обладнання завжди можна вигідно придбати відвідавши сайт tech-pro.com.ua. За допомогою представленої на ньому продукції, ви зможете провести власну презентацію дуже ефектно та ефективно.

Організація презентації: поради

Встановлюйте інтерактивну дошку чи екран так, щоб управління ходом презентації було в ваших руках. Якщо фільм без звукового супроводу, що не базікайте без зупинки. Якщо є звукова доріжка, то ще важливіше, щоб ви утрималися від розповіді, поки йде звук. Клієнта дратує, коли продавець намагається перекричати диктора, і клієнт вважає, що інформація, яка повідомляється диктором цікавіша та більш інформативніша. Якщо вам потрібно щось сказати, зупиніть показ; але якщо проектор не дозволяє зупинити його, мовчіть до самого кінця презентації.

Набагато корисніше під час демонстрації сісти так, щоб спостерігати за реакцією глядачів. За мімікою їхнього обличчя і рухам можна визначити, що їх цікавить, а що ні. Якщо у проектора є така можливість, повторіть ті уривки, які викликали найбільше зітхань і зацікавленості. Все це можна зробити за допомогою маленького проектора, що вміщається в дипломат (разом з екраном), використання якого є дуже зручним.

Ось кілька простих, але важливих рекомендацій при роботі з портативними проекторами мультимедійної системи:

  1. запасіться подовжувачем, щоб інтерактивна дошка чи проектор був встановлений в кращому положенні, що дозволяє зробити продаж, а не в тому місці, куди дотягнеться шнур;
  2. носіть з собою прокладку, яку можна підкласти під інтерактивні дошки чи проектори замість того, щоб ставити їх на розкішний полірований кавовий столик ймовірного клієнта;
  3. завжди запитуйте дозволу скористатися проекційним та мультимедійним обладнанням. Його можна отримати швидше, якщо спочатку ви дістанете прокладку, щоб поставити на неї обладнання;
  4. приймайте допомогу, запропоновану вам для установки інтерактивної дошки чи проектора. Статистика стверджує, що ті клієнти, які надавали допомогу в установці обладнання для презентації, дивилися її з великим інтересом.

Якщо говорити про останній  пункт, то тут багато продавців-чоловіків часто роблять помилки, які рідко характерні для продавців-жінок. Чоловіки часто відмовляються від допомоги, все роблять самі, а клієнти в цей час нудьгують. Жінки з радістю приймають допомогу, швидше починають свої презентації і успішніше їх проводять, оскільки клієнти їх вже були залучені, нехай навіть простим підключенням обладнання.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини бізнесу | Переглядів: 636 | Додав: abel | Теги: Інтерактивні дошки
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ