Пт, 2024-04-26, 00:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Головна » 2010 » Липень » 8 » Іспанія обіграла Німеччину і вперше вийшла у фінал чемпіонату світу. ВІДЕО
15:59
Іспанія обіграла Німеччину і вперше вийшла у фінал чемпіонату світу. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/


Збірна Іспанії обіграла з мінімальним рахунком команду Німеччини і вийшла у фінал, де зустрінеться з футболістами Нідерландів.
Німеччина - Іспанія 0:1

Гол: Пуйоль, 73

Німеччина: Нойєр, Лам, Фрідріх, Мертезакер, Боатенг (Янсен, 52), Хедіра (Гомес, 81), Швайнштайгер, Троховські (Кроос, 62), Езіл, Подольські, Клозе

Іспанія: Касільяс, Рамос, Піке, Пуйоль, Капдевіла, Іньєста, Алонсо (Марчена, 90+3), Бускетс, Хаві, Педро (Сілва, 86), Вілья (Торрес, 81)

"Гріх не скористатися таким поколінням гравців, яке на даний момент є в Іспанії", - заявив перед матчем лідер піренейців Хаві. І він має рацію. Навряд чи ще в якійсь збірній знайдеться така кількість титулованих гравців. Приміром, в стартовому складі проти німців вийшли відразу вісім переможців Ліги чемпіонів різних сезонів, окрім Рамоса, Капдевільї і Вільї, а також вісім чинних чемпіонів Європи, окрім Піке, Бускетса і Педро. Це не рахуючи титулів у національних чемпіонатах, у яких виступають або виступали підопічні дель Боске.

Протистояла цим зіркам наймолодша команда чемпіонату, яка й так вже стрибнула вище голови, якщо враховувати прогнози щодо перспектив німців від численних експертів перед стартом мундіалю, вибивши, а заразом і розгромивши, англійців й аргентинців і дійшовши до півфіналу.

"Усе, що нам потрібно, - ще один геніальний тактичний хід", - говорив перед матчем у свою чергу ватажок німців Бастіан Швайнштайгер. Але ось якраз цього і не вистачило Німеччині, щоб переграти іспанців, які набралися за кілька останніх років упевненості і класу.

Підопічні Йоахіма Льова не поставили перед іспанцями якихось нерозв'язних завдань: прогнозована гра другим номером, в розрахунку на помилку суперника або швидку контратаку.

Ось тільки іспанці виглядали аж надто мотивованими, з позамежним рівнем концентрації. По суті, німці не змогли створити біля воріт Ікера Касільяса жодного 100-відсоткового моменту. Іспанці також не побалували своїх фанатів розсипом гольових ситуацій, але шансів на взяття воріт мали значно більше.

Гол, забитий Карлесом Пуйолем на 73-й хвилині, був закономірним і справедливим. Іспанці відразу ж відійшли назад, сподіваючись піймати суперника на контратаці. А ось німці, яким довелося грати першим номером до кінця матчу, виявилися вочевидь вибитими з колії.

У результаті іспанці уперше в історії вийшли у фінал чемпіонат світу, де їхнім суперником буде Голландія, що раніше двічі програвала у фіналах мундіалів.

Отож "клуб чемпіонів", в який входять Бразилія, Італія, Німеччина, Аргентина, Уругвай, Франція і Англія, у будь-якому випадку поповниться новим членом.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 1149 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ