Чт, 2024-04-25, 14:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 2 » Як "євроукраїнці б'ють міліціонерів" - розповів головний російський телеканал
09:03
Як "євроукраїнці б'ють міліціонерів" - розповів головний російський телеканал
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Російський "Перший канал" поширює недостовірну інформацію про Євромайдан і події, що відбулися в Києві напередодні. Про це свідчить сюжет про ситуацію в Києві , який вийшов в ефір програми "Время".

"Заворушення в центрі Києва. Бажаючі стати європейцями б'ють міліціонерів, захоплюють держустанови і оголошують загальну страйк. Єврокомісари з трибун Майдану закликають до непокори владі, що відмовилася підписати Угоду з Євросоюзом", - зазначають тележурналісти каналу.

"Влада переконує присутніх поводитися в рамках закону, але бажаючі терміново стати європейцями почути ці заклики не готові, як і пояснення, чому Київ не підписав кабальний для України договір з Європою", - йдеться в сюжеті.

"Подібне тут було і напередодні, коли в ніч на суботу у відповідь на прохання міліції розійтися у бійців спецпідрозділу полетіло каміння, пляшки і палаючі дровеняки. У відповідь на це бійці застосували силу. У результаті - кілька десятків постраждалих, а потім гучні заяви опозиції із закликами про дострокові вибори президента і парламенту", - наголошується в сюжеті.

Крім того в сюжеті дано невтішну оцінку діям європейських чиновників, які підтримали мітингувальників, назвавши це "грубим втручанням у внутрішні справи сусідньої країни".

Нагадаємо, в 4:00 30 листопада влада грубою силою розігнала мирний мітинг студентів. Бійці спецпідрозділу "Беркут" почали витісняти з Майдану Незалежності активістів, які залишалися на мітингу на підтримку євроінтеграції країни. За інформацією очевидців, "Беркут" бив кийками всіх без розбору - молодих людей, дівчат. Били ногами, тягли по землі.

35 учасників акції на захист євроінтеграції були затримані міліцією, 7 осіб шпиталізовані. Пізніше всіх затриманих відпустили.

У свою чергу опозиція оголосила загальнонаціональний страйк. Створено штаб національного опору.

Того ж дня президент України Віктор Янукович заявив, що "глибоко обурений тими подіями, які сталися в ніч на Майдані Незалежності" і зажадав від Генеральної прокуратури України терміново надати українському суспільству результати негайного та об'єктивного розслідування для належного покарання винних.

1 грудня сотні тисяч українців вийшли на мітинги протесту в Києві та регіонах. Опозиція провела Народне віче на Майдані і оголосила про початок загальнонаціонального страйку з вимогою відставки Кабміну і президента.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 990 | Додав: adminA | Теги: головний російський телеканал, євроукраїнці б'ють міліціонерів
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ