Пт, 2024-04-26, 21:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Січень » 3 » Як зробити доменний бізнес більш надійним?
21:01
Як зробити доменний бізнес більш надійним?
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Сьогодні заробляти в Інтернеті можна самим різним способом. Онлайн-заробіток можна забезпечити собі за рахунок абсолютно різних каналів. Один з тих типів заробітку, що набирають обертів за популярністю сьогодні - доменний бізнес. Купуючи гарне доменне ім'я з подальшою метою перепродажі, багато користувачів переймаються тільки одним - де і як правильно розміщувати домен на продаж, щоб його помітила цільова аудиторія. Майданчиків в мережі, як правило, маса, ось тільки отримати з їх допомогою діловий зворотній зв'язок зовсім непросто. Вихід з цієї ситуації - розміщення пропозиції на спеціалізованому онлайн-ресурсі, де на нього звернуть увагу потенційні покупці. 

На даний момент, унікальним у своєму роді сервісом з купівлі / продажу доменних імен є Біржа доменів. Розміщуючи домен на цьому майданчику, ви можете вже не витрачати час на пошук малоефективних для цих цілей пабліків в соцмережах або дощок інтернет-оголошень. Сервіс зручний не тільки по простоті використання, але й своїми гарантіями - всі ризики при оформленні майбутньої угоди сервіс бере на себе.

Для покупців доменних імен Біржа доменів також приваблива своїми гарантіями. Це пов'язано зі зростаючим числом обману в інтернеті - коли, наприклад, відправивши повну суму за домен і бажаючи отримати його в своє володіння, користувач не отримує нічого. У такому випадку при дзвінку на телефон продавця вам тут же відповідають «абонент недоступний», а відправка на адресу електронної пошти супроводжується глибоким мовчанням у відповідь.  

Все це може бути не прикро і абсолютно не збитково для вашої кишені, якби домен коштував мізерну суму. Але, як правило, хороші імена на вторинному ринку доменних імен стоять на порядок дорожче оформлення нового доменного імені. Іноді суми таких угод можуть прирівнюватися до кількох десятків тисяч гривень, і навіть доларів.

Біржа доменів відмінно підійде всім, хто бажає спробувати свої сили у доменному бізнесі. Купувати і продавати інтернет-імена - досить прибуткове, і не дуже трудовитратне ремесло. Вам, звичайно, знадобиться стежити за щорічним продовженням права володіння доменом, але ця функція полегшується за допомогою нагадувань компанії, в якій ви його зареєстрували. Таким чином і буде формуватися ціна - від початкової собівартості, витрат на утримання домену та надбавка, яка формується за рахунок його актуальності, звучності і т.д.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1708 | Додав: Nata | Теги: Доменне ім'я
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ