Чт, 2024-04-25, 16:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 8 » Янукович хоче скасувати нічні потяги і виробляти в Україні південнокорейські електропоїзди
11:39
Янукович хоче скасувати нічні потяги і виробляти в Україні південнокорейські електропоїзди
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Президент України Віктор Янукович хоче до 2016 року скасувати нічні поїзди на внутрішніх рейсах України, розповів віце-прем`єр Борис Колесніков: "Завдання стоїть: у 2016 році в Україні не повинно залишитися так званих нічних потягів, з цими наволочками і всім іншим, крім потягів, які йдуть транзитом", - цитує його LB.ua.

Віце-прем`єр уточнив, що поставлене Януковичем завдання полягає в тому, щоб можна було потрапити в будь-який кінець України за час від 4 до 6 годин.

Як передає УНІАН, про це сьогодні повідомив під час круглого столу з питань туризму віце-прем`єр-міністр України - міністр інфраструктури Колесніков.

"Ви знаєте, ми купили 10 швидкісних потягів "Хюндай". Ми також готові розглянути придбання ще 25-30 потягів. Я хочу сказати, що в 2016 р. в Україні не повинно залишитися нічних потягів, окрім тих, які йдуть через Україну транзитом", - сказав він.

Колесніков уточнив після засідання, що планується закупити швидкісні потяги саме виробництва "Хюндай", при цьому йдеться про розміщення їхнього виробництва в Україні.

"Ми покладаємо сподівання на "Хюндай", і ми ведемо переговори щодо локалізації виробництва "Хюндай" в Україні", - сказав Колесніков. За його словами, "Хюндай" може налагодити виробництво потягів в Україні дешевше, ніж у Південній Кореї.

Зазначається, що у грудні 2010 р. Південна залізниця підписала контракт з компанією Hyundai Corporation на постачання 10 нових міжрегіональних електропоїздів у дев'ятивагонній комплектації для впровадження в Україні швидкісного залізничного руху.

Відповідно до контракту, 6 електропоїздів будуть поставлені до Євро-2012, ще 4 – після проведення чемпіонату. Потяги будуть здатні розвивати швидкість 160 км/год, що є першим кроком на шляху впровадження високошвидкісного пасажирського руху в Україні.

Крім того, "Укрзалізниця" займається реконструкцією залізничних колій для збільшення швидкості руху. "Ця робота дозволяє збільшити пропускну спроможність "Укрзалізниці" і активно впровадити швидкісний пасажирський рух, використовуючи наявну інфраструктуру. Я бачу в цьому не тільки наукову новизну, а й велику економічну важливість для країни", - зазначив генеральний директор "Укрзалізниці" Михайло Костюк.

А раніше повідомлялося, що Донецька залізниця відремонтувала більш як 570 км колії. Ремонт і модернізація колії здійснювалися згідно із програмою розвитку транспортних коридорів і швидкісного руху в Україні.

Водночас нагадаємо, що про те, що в найближчі роки буде введено швидкісні залізничні маршрути з Києва до Дніпропетровська, Донецька, Сімферополя, Львова й Одеси, повідомлялося ще у 2007 році. Також тоді зазначалося, що до Євро-2012, "Укрзалізниця" планує сполучити головні міста футбольного Єврофоруму швидкісним залізничним сполученням.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 922 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ