Сб, 2024-04-20, 10:09


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 20 » Янукович не відпустить Тимошенко за кордон лікуватися
12:33
Янукович не відпустить Тимошенко за кордон лікуватися
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Українська сторона не втратила відносини з жодною європейською стороною і готова вести прозорий діалог, упевнений президент України Віктор Янукович.

"Я хочу сказати, що ми не втратили відносини з жодною європейською країною, з жодною", - сказав він в інтерв'ю для програми "Вечори з Віталієм Коротичем", яке вийшло в ефір Першого національного каналу у неділю вранці, 20 травня.

Янукович зазначив, що Україні чує ті заяви і звинувачення, які звучать з боку ЄС, і дасть на них відповідь. "Ми готові дати на них відповідь, однак, коли ця відповідь буде. Ми залишаємо це слово за собою, треба трохи розібратися, розставити всі крапки над "і", і тоді, можливо, все стане більш зрозумілим", - підкреслив президент.

За його словами, тональність, яка звучить з боку Європи, хвилює Київ. "Однак ми ведемо цей діалог і дивимося, як мовиться, в очі", - додав глава української держави.

Янукович: Україна сподівається на успіх у переговорах з Росією по газу, проте шукає альтернативні варіанти

Президент України Віктор Янукович заявляє, що Київ, як і раніше сподівається на досягнення успіху в переговорах з Москвою по газовому питанню.

"Ми працюємо над цим питанням, проте надія - вона є, вона залишається, і ми коли ведемо переговори, ми враховуємо, що це (Росія - ред.) Наш стратегічний партнер", - сказав президент в інтерв'ю для програми "Вечори з Віталієм Коротичем", яке вийшло в ефір у неділю вранці, 20 травня.

За його словами, Україні платить занадто велику ціну за російський газ і тому змушена шукати шляхи виходу із ситуації.

"І не тому що ми хочемо ламати відносини з Росією, ні - у нас таких грошей немає зайвих платити. Якщо ми не домовимося зараз - ми знайдемо шлях вирішення цього питання, безумовно, ми змушені будемо йти своїм шляхом. Ми повинні шукати альтернативу, і вона буде", - підкреслив Янукович.

Президент України: ми приречені шукати модель співпраці з ТЗ і ЄврАзЕс, але поки спостерігаємо і підраховуємо

Україна буде шукати модель співпраці з Митним союзом і ЄврАзЕс, заявляє президент України Віктор Янукович.

"Ми на це все дивимося, бачимо переваги і недоліки. Ми, безумовно, приречені розшукувати модель співпраці з цим об'єднанням, ми зобов'язані", - сказав він у інтерв'ю для програми "Вечори з Віталієм Коротичем", яке вийшло в ефір у неділю вранці, 20 травня.

Президент додав, що якщо говорити про інтеграцію держав, що увійшли до Митного союзу, то Україна поки займає позицію спостерігача. "Ми дивимося, підраховуємо", - зазначив Янукович.

Янукович вважає, що закон про дозвіл ув'язненим лікуватися за кордоном корумпує медицину

Прийняття закону про дозвіл ув'язненим лікуватися за кордоном може привести до спроб корумпувати медичну галузь, заявляє президент України Віктор Янукович.

"Приходить до мене група народних депутатів і говорять: Віктор Федорович, давайте приймемо закон, щоб можна було лікувати наших ув'язнених за кордоном у лікарнях", - розповів президент в інтерв'ю для програми "Вечори з Віталієм Коротичем", яке вийшло в ефір у неділю вранці, 20 травня.

За словами Януковича, у відповідь він сказав депутатам, що парламент сам має вирішувати, що приймати, а що ні, при цьому усвідомлюючи, до яких наслідків приведуть такі зміни. "Вони (депутати - ред.) самі відповіли. Уявіть собі, що завтра тисячі ув'язнених, у яких є гроші, почнуть корумпувати медичну галузь - лікарів. Розпочнеться корупція в цьому питанні", - сказав президент, уточнивши, що кожен ув'язнений зможе після вироку виїхати лікуватися за кордон, а далі "може статися все, що завгодно".

"У відповідь депутати кажуть, що це (проголосувати більшістю голосів за закон про лікування ув'язнених громадян України за кордоном - ред.) Неможливо зробити І я їм кажу: ви прийшли до мене запевняти, що це неможливо зробити?", - резюмував Янукович.

Янукович радить депутатам сміливіше приймати рішення про скасування депутатської недоторканності

Президент України Віктор Янукович вважає, що депутати Верховної Ради України повинні сміливіше приймати ті рішення, які підуть на користь українському населенню.

"Безумовно, як тільки будуть прийняті закони, буде законодавча база такою, щоб вона давала можливість захистити права людини", - сказав президент в інтерв'ю для програми "Вечори з Віталієм Коротичем", яке вийшло в ефір у неділю вранці, 20 травня.

Він зазначив, що "будь-які сплески демократії", як правило, відбуваються напередодні виборів, а після виборів всі про це забувають. "І коли у мене відбуваються зустрічі з депутатами, я кажу, що якщо це піде на користь країні і суспільству, то не можна затягувати і тягнути під якісь політичні події Приймайте сміливіше рішення.", - cказав Янукович, розповідаючи про спілкування з парламентаріями.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1089 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ