Нд, 2024-05-05, 10:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 12 » Янукович запевняє, що його обіцянки - не популізм, а олігархи готові платити
11:10
Янукович запевняє, що його обіцянки - не популізм, а олігархи готові платити
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Соціальні ініціативи президента Віктора Януковича базуються на стабільному зростанні економіки України. Про це президент сказав в інтерв’ю каналу "1+1".

Янукович заперечив, що проголошені ініціативи є популізмом.

"Економічний ріст, який був два роки поспіль - 2010 рік - 4,2%, минулий рік - 5,3%, створив фундамент, на якому зараз фактично базується ця соціальна програма, яку я проголосив. Цей рік, ми бачимо, що динаміка зберігається", - сказав президент.

Він нагадав, що одним із пріоритетів програми соціальних ініціатив є будівництво доступного житла.

"Ми зараз створюємо умови, за яких кожна людина буде мати дуже вигідний кредит. По-перше, на 10-15 років. По-друге, ця кредитна ставка буде 2-3%. А різницю буде погашати бюджет", - сказав він.

Кажучи про свою ініціативу щодо повернення вкладів Ощадбанку СРСР, Янукович зазначив, що влада запропонує вкладникам вигідні депозитні умови, щоб ці гроші залишилися на рахунках.

"Ми розраховуємо на те, що нам вдасться якусь частину людей переконати, щоб люди залишили ці кошти на своїх рахунках - тобто не отримували готівкою, а залишили на рахунках", - сказав Янукович.

За його словами, це не лише працюватиме на зміцнення ліквідності банків, а й дозволить досягти зниження кредитних ставок для фінансування та інвестицій у різні галузі економіки України.

Янукович визнав, що в ході виплати боргів вкладникам Ощадбанку СРСР в обіг буде введено суттєву грошову масу, однак все серйозно прораховано.

"Ми не будемо це робити в один день. Передбачене поступове зростання соціальних виплат, деякі з них стабільні, тобто вони переходять і в 2013 рік, і ми розраховуємо, що вони будуть тільки зростати", - сказав президент.

Нагадаємо, 7 березня президент Янукович представив свою програму соціальних реформ, яка покликана відновити довіру до влади. Глава держави доручив підвищити пенсії та виплатити знецінені вклади Ощадбанку СРСР.

Керівник Інституту економічних досліджень і політичних консультацій Ігор Бураковський вважає, що озвучені президентом Віктором Януковичем обіцянки підвищити соціальні стандарти створять проблеми для співпраці України з Міжнародним валютним фондом, оскільки МВФ вимагає від країн-боржників дотримуватися режиму суворої економії.

Янукович впевнений, що Рада ухвалить закон про податок на розкіш

Президент України Віктор Янукович переконаний, що Верховна Рада прийме закон про податок на розкіш, повідомляється на сайті президента України Януковича.

"Робота йде. Обов'язково цей законопроект буде внесено, розглянуто і прийнято", - сказав глава держави.

Також президент назвав природним процесом нинішнє гальмування процесу ухвалення подібних законів. "Коли мова йде - "дай або віддай", відразу, як кажуть, включаються всі можливі і неможливі сили, щоб не віддати", - сказав Янукович.

Голова держави додав, що такі бізнесмени, як Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Костянтин Жеваго, підтримують цей законопроект. Президент також відзначив важливість соціальної відповідальності бізнесу.

"Принцип державно-приватного партнерства, соціальна відповідальність бізнесу - це ті питання, з якими ми тільки почали працювати", - сказав Янукович.

Як повідомлялося, уряд збирається обкласти доходи багатих підвищеними податками, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров. За його словами, ті, хто має більш як 100 тисяч гривень на місяць, повинні платити не 17% податку на прибуток, а 30-40%. .



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 905 | Додав: adminA | Теги: Янукович. обіцянки .не популізм. ол
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ