Сб, 2024-04-27, 00:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Жовтень » 7 » Януковича "Свободівці" не визнали "своїм" - він лише "тимчасовий попутник"
18:09
Януковича "Свободівці" не визнали "своїм" - він лише "тимчасовий попутник"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Кількість компромату на членів партії "Свобода" у пресі прямо пов'язана зі зростанням популярності політсили. Про це заявив заступник лідера парламентської фракції "Свобода", народний депутат Андрій Мохник в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

Депутат заявив, що компромат на "свободівців", який з'являється у ЗМІ останнім часом, "свідчить про те, що підтримка партії росте, і це лякає режим".

"Якщо уважно вчитатися і вдивитися в ці "сюжети", то все стає ясно. Пишуть, наприклад, що Олег Тягнибок живе "у лісопарковій зоні на березі мальовничого озера Вирлиця".

Кияни розуміють, що назвати територію біля сміттєспалювального заводу в Дарницькому районі "райським куточком" дуже важко. Але інші цим фантазіям вірять", - зазначив він.

"Така ж ситуація з телесюжетом про "будинок Тягнибока". Анонсували і весь час в програмі говорили про скандальне будівництво у заповіднику.

У сюжеті 10 разів показали табличку "заказник" і разів 40 назвали прізвище Тягнибок. Але насправді показали недобудований будинок не у заповіднику і навіть не в заказнику, а поруч, але, головне, він не належить Тягнибоку", - запевнив Мохник.

"Або, наприклад, про Ігоря Кривецького пишуть, що він нібито працює з Дмитром Фірташем. Бо його родичі володіють 5% компанії КАН, якій належить ТРЦ "Арена-Сіті", а інші 95% належать компанії, яку заснувала фірма, заснована кіпрським офшором BOVALON, який у свою чергу належить Group DF", - перерахував він.

"Так, але ці 5% були куплені у приватної особи, а не у Фірташа. Треба було дізнатися, у кого на руках інші 95%, тобто перевірити весь ланцюжок офшорів. І з таких маніпуляцій роблять "сенсації", - підсумував депутат.

"Хоча, напевно, ми й самі причетні до того, що у людей склався образ "свободівця" як якогось ангела з крилами. Насправді ми звичайні люди", - запевнив Мохник.

"І пильна увага до нас тільки тому, що ми займаємося політикою. То й оцінювати нас потрібно за наші політичні рішення і дії, їхню відповідність нашій партійній програмі і відсутність "тушок", - підсумував "свободівець".

"Свободівці" кажуть, що Янукович їм не союзник, а тимчасовий "попутник"

Президент Віктор Янукович тимчасовий попутник партії "Свобода" у питанні підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Про це заявив Андрій Мохник, коментуючи заяву Юрія Луценка про те, що Янукович повинен стати соратником опозиції до саміту у Вільнюсі.

"Він не союзник, радше попутник. Весь олігархічний клас вже інтегрований у Європу: вони там купують маєтки, зберігають гроші, навчають дітей, відпочивають. Загалом, готові в будь-який момент виїхати на постійне місце проживання.

Але сьогодні ситуація їх змушує не тільки говорити про євроінтеграцію, а й робити конкретні кроки в цьому напрямку", - зазначив депутат.

"Тому Янукович в цьому процесі не ініціатор і не локомотив - він, по суті, заскочив в останній вагон поїзда до Європи", - вважає Мохник.

При цьому він запевнив, що ідея імпічменту президента Януковича - "не знімається з порядку денного, а лише тимчасово відкладається".

"Коли перед виборами ми говорили про початок процедури імпічменту, то розраховували, що опозиція візьме більшість у парламенті. Оскільки ініціювати імпічмент можуть тільки не менш як 226 народних депутатів, то на даний момент опозиція цього зробити не може", - уточнив "свободівець".

Мохник також заявив, що "Свобода" проти визначення єдиного кандидата в президенти від опозиції вже перед першим туром.

"Це положення декларації, підписаної 18 травня на Софійській площі лідерами опозиційних партій Арсенієм Яценюком, Віталієм Кличком і Олегом Тягнибоком... Головна умова, яка має вберегти нас від взаємної боротьби - це домовленість про те, що в другому турі буде єдиний кандидат", - зазначив він.

При цьому, коментуючи той факт, що лідер партії "УДАР" Віталій Кличко наполягає на визначенні єдиного кандидата в першому турі виборів 2015 року, депутат сказав, що "це його право".

"Свобода" не розглядає виборців як кріпаків - Тягнибок не може прийти на якусь кулуарну нараду і "здати" виборців "Свободи" в загальний опозиційний "фонд", - уточнив він.

"Крім того, є ще партія, яка, власне, визначає на з'їзді формат участі в президентських виборах. На даний момент політрада як найвищий керівний орган "Свободи" між з'їздами вирішив, що ми підтримаємо єдиного кандидата в другому турі. Інших рішень зараз немає", - підсумував Мохник.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1003 | Додав: adminA | Теги: тимчасовий попутник, Януковича, свободівці
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ