Пт, 2024-04-19, 10:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 1 » Юлії Тимошенко дозволили зустрітися з Яценюком, Турчиновим та Немирею
10:13
Юлії Тимошенко дозволили зустрітися з Яценюком, Турчиновим та Немирею
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Керівництво Качанівської колонії в порядку винятку дозволило ув'язненій, екс-прем'єру Юлії Тимошенко провести зустрічі зі своїми однопартійцями Арсенієм Яценюком, Григорієм Немирею і Олександром Турчиновим, повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на прес-службу Державної пенітенціарної служби.

"Враховуючи грубе порушення ув'язненою Тимошенко правил і режимного розпорядку укладеної особи, ігнорування законних вимог пенітенціарної служби, а також з урахуванням того, що засуджена давно вичерпала ліміт передбачених Кримінально-виконавчим кодексом короткострокових побачень, тривалість зустрічі з вищезазначеними особами обмежена, і триватиме не більше півтора годин", - відзначили в прес-службі.

Крім того, в пенітенціарній службі нагадали, що за весь час перебування Тимошенко в Центральній клінічній лікарні "Укрзалізниці" їй було надано більше 180 дозволів на проведення зустрічей з різними особами, в тому числі представниками Європейського парламенту, міжнародної спільноти, політичними діячами та окремими громадянами. Крім того, з 1 серпня по 29 вересня Тимошенко провела 37 побачень зі своїми захисниками (з них - 14 зустрічей з Сергієм Власенком), 6 зустрічей з німецькими лікарями і три зустрічі з іншими особами, а саме з екс-президентом Європарламенту Петом Коксом, радником президента Польщі Тадеушем Мазовецьким та колишнім послом ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшера.

"Додатково нагадуємо, що на підставі чинної нормативно-правової бази надання побачень із засудженими, які проходять курс лікування в стаціонарних умовах, на період лікування припиняється. Необмежена право на спілкування з засудженими мають тільки адвокати і медичний персонал", - додали в прес-службі.

У пенітенціарній службі також підкреслили, що відповідно до рекомендацій німецьких лікарів клініки "Шаріте" значна кількість зустрічей негативно впливає на процес реабілітації Тимошенко, у зв'язку з чим лікарі рекомендували максимально обмежити кількість зустрічей на час перебування в лікарні і зосередитися на реабілітаційному процесі.

Водночас у прес-службі партії "Батьківщина" повідомили, що Турчинов, Яценюк і Немиря у вівторок обов’язково відвідають Тимошенко.

"Звертаємо увагу на відверто брехливу заяву пенітенціарної служби, яка цинічно вводить громадськість в оману і стверджує, що людям, які тимчасово позбавлені волі, заборонені зустрічі у медичних установах. Підкреслюємо, що така заява є маніпуляцією, оскільки у законодавстві немає обмежень з цього приводу, тому теза про "призупинення побачень" є лише фантазією, навіяною з Банкової", - йдеться у заяві.

"Ми обурені тим, що тривалість побачень в країні тепер визначають тюремники, а не норми законодавства. Для всіх законом встановлено чотири години короткострокових побачень . Лише для Юлії Тимошенко пенітенціарна служба чомусь, в порядку виключення, встановлює півтори години", - зазначає прес-служба.

Раніше керівництво Качанівської виправної колонії не дозволило Тимошенко зустрітися з представниками опозиції Яценюком, Турчиновим та Немирею. На знак протесту екс-прем'єр лягла на бетонну підлогу. У Державній пенітенціарній службі України заявили, що народні депутати влаштовували провокації в лікарні і вимагали проведення наради в палаті Тимошенко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1015 | Додав: adminA | Теги: Тюремники дозволили Тимошенко зустр, Турчиновим та Немирею
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ