Пт, 2024-04-26, 02:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Липень » 12 » Юля не довірить операцію українцям - скальпель не туди повернуть
15:19
Юля не довірить операцію українцям - скальпель не туди повернуть
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Генеральна прокуратура досі не відновила досудового слідства у справі Євгена Щербаня, у якому обвинувачують Юлії Тимошенко. Про це заявив журналістам у п’ятницю, 12 липня, її захисник Сергій Власенко, передає УНІАН.

Він нагадав, що слідчі дії призупинено приблизно місяць тому, "незважаючи на гастрольний тур пана Кузьміна по Європі, де він розказував, що має начебто беззаперечні докази у цій справі".

"Тепер навіть вони самі зрозуміли, що в них нічого немає. Станом на сьогодні досудове слідство в справі не ведеться. До речі, захист так і не отримав доступу до матеріалів", - заявив Власенко.

Захисник також додав, що, скоріше за все, Тимошенко не буде присутня на засіданні у справі ЄЕСУ в Харкові 16 липня. Він нагадав, що екс-прем'єр надала письмовий дозвіл розглядати клопотання про закриття справи за її відсутності.

Окрім того, Власенко розповів, що опозиція очікує на прибуття представника ПАРЄ Пітера Омцігта, який отримав право здійснити додатковий моніторинг справ проти Тимошенко напередодні саміту в Вільнюсі.

Власенко також заперечив твердження про те, що саме справа Тимошенко стоїть на заваді євроінтеграції України. "На заваді євроінтеграції стоїть справа Януковича", - сказав він.

На запитання, за яких умов Юлія Тимошенко поїде лікуватися за кордон, її захисник відповів: "Юлія Володимирівна не обговорює гіпотетичні конструкції". "Все, що стосується справи Тимошенко, залежить від Віктора Януковича, який створив цю ситуацію", - додав захисник екс-прем'єрки.

Тимошенко проти операції за участю українських лікарів - ще не туди скальпель повернуть

Тимошенко вважає, що проведення їй операції за участю українських лікарів неможливе, оскільки вони залежні від влади.

"Німецькі лікарі говорять про те, що необхідна операція. Юлія Володимирівна говорить про те, що операцію, на жаль, оскільки це все-таки стосується хребта, проводити за участю українських лікарів неможливо, виходячи з ангажованості або, скоріше, навіть залежності українських лікарів. Звичайно ж, для чинної влади взагалі ідеальний варіант, що під час операції лікар не так поверне скальпель, і Тимошенко залишиться інвалідом на все життя", - сказав Власенко.

Відповідаючи на запитання, чи погодиться Тимошенко на проведення операції в Україні, але німецькими фахівцями, Власенко сказав: "Я не обговорював цього з нею. Потрібно запитати у німецьких лікарів, чи готові вони проводити які-небудь операції на українському обладнанні. Це теж маразм. Клініка "Шаріте" повинна переїхати до лікарні Укрзалізниці. Це так само, як Качанівська колонія намагалася створити стаціонар лікарні у себе в тюремній камері".

За словами Власенка, захист Тимошенко зараз контактує з німецькими лікарями, "щоб зрозуміти, як це робити, що робити, в якому режимі це робити і тому подібне".

Нагадаємо, 17 червня Власенко заявив, що у Юлії Тимошенко стався "жорстокий рецидив", через який вона не може встати і не може ходити.

1 липня дочка Юлії Тимошенко Євгенія заявила, що екс-прем'єр потребує термінового проведення операції.

"В результаті клінічного обстеження, яке провели німецькі лікарі з Charité, вони встановили, що у зв'язку з погіршенням здоров'я моєї мами з рецидивом болю в спині, пов'язаного з грижею, вони рекомендують операцію, яка запобіжить проявам рецидивів у майбутньому", - заявила вона.

2 липня лікарі берлінської клініки "Шаріте" підтвердили, що вважають за доцільне проведення оперативного втручання у випадку Тимошенко.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: Скальпель, операцію українцям, юля
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ