Чт, 2024-03-28, 17:38


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 21 » "Юра Єнакієвський" попросив прокуратуру дізнатися, як до ЗМІ потрапила "фальшивка", що б'є по його репутації
16:48
"Юра Єнакієвський" попросив прокуратуру дізнатися, як до ЗМІ потрапила "фальшивка", що б'є по його репутації
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко звернувся до прокуратури у зв'язку з появою "фальшивого документа", який зачіпає його ім'я. Так депутат прокоментував інформацію про те, що представники прокуратури дзвонять у редакції окремих інтернет-видань з приводу матеріалів про Іванющенка, відомого як "Юра Єнакієвський", передає "Українська правда" з посиланням на його прес-службу.

"У ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що прокуратура викликає журналістів низки видань на співбесіди на... моє прохання. Таким чином робиться висновок про те, що я - через силові органи - намагаюся чинити тиск на національні мас-медіа", - зазначив він.

"Я справді звернувся до Генпрокуратури як народний депутат у зв'язку з появою в публічному обговоренні відверто фальшивого "документа", який так чи інакше зачіпає моє ім'я", - заявив Іванющенко.

За словами "регіонала", "цей "документ", безсумнівно, містить в собі образливу вигадку" і суттєво б'є по його репутації.

"Єдиний, на мій погляд, коректний формат поведінки в даній ситуації - це проведення офіційного розслідування - хто, навіщо, чому створив цю "фальшивку" і поширив її", - зазначив він.

За словами Іванющенка, він "попросив прокуратуру розібратися тільки в тому, як цей фальшивий документ було зроблено, де саме і для яких цілей".

"Безумовно, жодних дій стосовно тих чи інших журналістів, незалежно від їхніх особистих оцінок і думок, я в даному випадку не вчиняв і не вчиняю... Думаю, підробкою "документів" займаються зовсім інші люди і зовсім з іншим цілями", - заявив депутат.

"Журналісти, які так чи інакше згадуються в цій історії, всього лише були використані у свою чергу для легалізації фальшивого документа. Але мене цікавлять саме виробники і замовники всього цього", - зазначив він.

"На мій погляд, все це нагадує ретельно продуману кампанію з дискредитації, яка має на меті цілком конкретні бізнес-цілі і яка також потребує адекватної юридичної оцінки", - вважає Іванющенко.

Крім того, депутат заявив: "Якщо у мене виникне потреба щось довести або спростувати, то робити це я маю намір лише у відкритому судовому процесі. Тут або за кордоном. Залежно від місця заподіяння шкоди мені некоректними інформаційними публікаціями".

"Пропоную перестати згадувати моє ім'я в прив'язці до дій слідчих прокуратури. Я вважаю за краще діяти строго в рамках законних процедур, чудово розуміючи ту суспільну увагу, яка сьогодні є до тих чи інших моїх кроків", - зазначив він.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 897 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ