Чт, 2024-04-25, 23:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Квітень » 20 » Карта аномальних явищ України: найбільше НЛО зустрічається на заході країни
16:45
Карта аномальних явищ України: найбільше НЛО зустрічається на заході країни
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

В Інтернеті з'явилася карта аномальних явищ України. Відтепер будь-хто може дізнатися не тільки коли і де конкретно в нашому регіоні спостерігалися нерозпізнані літальні об'єкти, а й місця контактів з прибульцями, повідомляє "Сегодня".

Для цього потрібно в адресному рядку набрати maps.google.com, а в пошуковому рядку ввести: ufobua.org.ua/google/ufobua.kmz (це Національний архів свідчень про НЛО над Україною). Тут же виникає карта області з позначеними на ній позначками у вигляді перевернутих тарілок і "мордочок" інопланетян.

У Західній Україні найбільше таких на Львівщині та Закарпатті. Як пояснив закарпатський уфолог Ярослав Сочка, це через те, що в цих областях Західної України живе найбільше людей. При натисканні над позначками з'являється інформація від очевидців аномальних явищ. Люди розповідають про побачені в небі диски і сигароподібні тіла зі світло-блакитними променями. Касир з Чопа на Закарпатті Ярослав Мікелюк порівняв нібито побачений в 1989 році над вокзалом об'єкт із дзиґою.

На Львівщині, якщо вірити карті аномалій, двічі зустрічали "прибульців". Уперше в районі села Неслухова ще 35 років тому. "3 або 4 вересня 1977 року я перебувала в кемпінгу "Київ" за 50 км від Львова в бік Києва, - згадує рижанка Медіна Муратова. - Раптом серед ночі я прокинулася, відчувши на собі надзвичайно важкий погляд. Розплющивши очі, я побачила, що наді мною схилився чоловік. У нього були величезні, глибоко посаджені очі. Тулуб здалося мені непропорційно вузьким - близько 40 сантиметрів. Одяг був щільно облягаючий і з металевим блиском". Коли вона закричала, то істота нібито перемістилася в кут намету біля дверей у вигляді слабо мерехтливого стовпа.

Ще одного гуманоїда нібито зустріла в лісі у Брюховичах 21 жовтня 1990 року 35-річна місцева мешканка. Збираючи гриби, вона побачила дивного двометрового чоловіка, одягненого в темний блискучий скафандр із шоломом.

Незнайомець посвітив на жінку жовтим ліхтариком і зник, буквально випарувавшись у повітрі. Після тієї зустрічі львів'янка зовсім перестала відвідувати туалет, хоча їла і пила, як і раніше, регулярно. Лікарі тільки розводили руками. У 1993 р. функції організму несподівано відновилися.

До слова, саме на кінець 80-х - початок 90-х років, за словами уфолога Ярослава Сочки, випав пік позаземної активності на теренах Західної України. "Це пов'язано з розвалом Союзу і ослабленням цензури. Адже раніше "тарілки" бачили, але боялися говорити про них вголос", - пояснює Сочка. А одну з перших згадок про НЛО знайшли в архівах 200-річної давнини. Під час війни з французами 1812 року в небі над Буковиною кілька разів нібито бачили щось на зразок великої зірки зі жмутком променів, яка летіла в бік Росії.

Частенько в західноукраїнських областях, а надто ж високо в Карпатах (поблизу села Верховина на Франківщині), нібито зустрічали єті - снігову людину. У 1989 році подібну істоту ніби також бачили в лісі за 35 км від Краковця - в Мостиському районі Львівщини.

"Ще мій дід бачив у 1926 році на польсько-українському кордоні, в селі Краковець, мавпоподібну істоту невеликого зросту (до 1,5 м), тіло якого було вкрите чорною шерстю", - згадує львів'янин Роман Мельник.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 1578 | Додав: admin | Теги: НЛО, Україна, карта аномальних явищ
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ