Чт, 2024-04-25, 23:06


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Лютий » 23 » Харківську міськраду пікетують окремо три політичні сили
16:01
Харківську міськраду пікетують окремо три політичні сили
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Харкові представники КПУ, ВО "Свобода" та громадського об’єднання "Зелений фронт" пікетують сесію Харківської міської ради. Три мітинги відбуваються окремо один від одного. Всього в акціях беруть участь близько 70 осіб, передає УНІАН.

Представники "Зеленого фронту", тримаючи транспаранти "Руки геть від лісу", "Лісопарку – статус ландшафтного природного парку", вимагають заборонити продаж землі та знесення зелених насаджень у харківському парку ім. Горького. Також активісти вимагають не проводити реконструкцію парку, яку запланувала міська влада, бо це, на їхню думку, призведе до вирубування дерев.

Представники КПУ вимагають не підвищувати тарифів на житлово-комунальні послуги і пенсійний вік для громадян. За словами активістів КПУ, це суперечить передвиборчим обіцянкам, з якими перемогли представники нинішньої влади. Крім цього, комуністи виступають проти встановлення пам’ятної дошки Патріарху Української греко-католицької церкви Йосифу Сліпому, урочиста церемонія відкриття й освячення якої відбулася 22 лютого у Харкові.

Активісти ВО "Свобода" вимагають від міськради визнати сімейний гуртожиток по вулиці Гвардійців Широнінців, 41-б "нічийним майном" і взяти його на облік, а також розпочати процедуру переведення його у комунальну власність для того, щоб його мешканці (близько 100 сімей) змогли в майбутньому приватизувати свої помешкання.

Відзначимо, 23 лютого проходить 5-та чергова сесія Харківської міської ради 6-го скликання, на порядок денний якої винесено 568 питань і "Різне".

Нагадаємо, 22 лютого комуністи пікетували відкриття меморіальної дошки верховному архієпископові Львівському, предстоятелю Української греко-католицької церкви (у 1944-1984 р.) Йофипові Сліпому. Працівники міліції, застосувавши фізичну силу, відтіснили активістів Комуністичної партії від будівлі ДАІ у Ленінському районі Харкова, де встановили дошку. Працівники міліції відвели до службових машин двох активістів КПУ. Решту (близько 50 активістів) міліціонери відтіснили на віддаль 50 м від будівлі ДАІ.

Після цього харківські комуністи збираються оскаржити дії міліції, що перешкодила проведенню їхньої акції. У міліції ж заявили, що акцію протесту було заборонено судом. Правоохоронці забезпечували охорону громадського порядку.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 968 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ