Сб, 2024-04-20, 05:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Головна » 2011 » Квітень » 26 » Кільчицька назвала Довгого "карликом", який підставив усю "молоду команду" мера
18:09
Кільчицька назвала Довгого "карликом", який підставив усю "молоду команду" мера
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-заступник голови КМДА Ірена Кільчицька, колишня соратниця столичного мера Леоніда Черновецького, вважає, що Олесь Довгий підставив інших членів команди Черновецького. Про це вона сказала в інтерв'ю газеті "Сегодня", коментуючи відставку секретаря Київради Довгого і те, що вона начебто стала платою за невідкриття справи проти Черновецького.

"Черновецький до цього не має жодного стосунку. І не мав. Я вважаю, що Довгий перехитрив сам себе, переоцінив свої сили і підставив членів команди - Супруненка і Комарницького. Просто кожен карлик почуває себе Наполеоном. Ні Комарницький, ні Супруненко в жодних розбійних нападах не брали участі", - запевнила вона.

Зараз Кільчицька не спілкується з мером, і її не цікавить подальша доля його політсили. "Я ні з ким не спілкуюся з Блоку Черновецького. Мене взагалі не цікавить, що відбувається з ним. Він може розпастися на три частини, а може - на 42", - заявила вона. Вона також запевнила, що більше не працюватиме в одній команді з Черновецьким.

Колишній заступник голови КМДА, що ніде не давала ніяких свідчень. Про це вона сказала, відповідаючи на запитання, чи відбувалися стосовно до неї якісь дії з боку СБУ, прокуратури, міліції.

"До мене ніхто не звертався, я ніде не давала ніяких свідчень", - заявила вона і додала: "Я не брала участі ні в яких незаконних діях, не підписала жодного незаконного документа. Тому я спокійна".

Вона підкреслила: "Я народжувала дітей не для того, щоб спостерігати з в'язниці, як вони ростуть".

Кільчицька нічого не змогла повідомити про місцеперебування Дениса Басса та В'ячеслава Супруненка. "Я не знаю, де Денис. У нього була звичка кожні два місяці змінювати номер мобільного. Але я спілкуюся з батьками. Недавно їх вітала з днем народження Дениса", - повідомила вона.

"З огляду на сьогоднішню ситуацію, нездоровий інтерес навколо рідні Черновецького, його родини й онуків, я вважаю некоректним обговорювати це питання (місця перебуванняСупруненка), мене ніхто не уповноважував", - заявила Кільчицька.

Водночас вона назвала непорозумінням справи проти Комарницького і Супруненка. "Супруненка і Комарницького звинувачують у розбійному нападі в 2005 році, у якому вони не брали участі. Їх там просто не було. Це інтелігентні хлопці. У мене з ними особисто були великі непорозуміння, але я вас запевняю, що ці люди мухи не скривдять", - запевнила Кільчицька.

Як повідомлялось, 19 квітня Київрада проголосувала за відставку Довгого, який написав заяву "за власним бажанням".

Нагадаємо, голова КМДА Олександр Попов стверджує, що земельні відчуження, вчинені київською владою за останні роки, досягли 70 млрд грн, а розкрадання зі столичного бюджету становили близько 4 млрд грн. Попов закликав депутатів змінити керівництво Київради через численні зловживання.

Раніше ЗМІ повідомляли, що мер Леонід Черновецький та його родина розробили тіньову схему управління Києвом, згідно з якою нині вся країна працює на подорожчання їхніх активів.

Зауважмо, посадовцям КМДА інкримінують хабарництво і розкрадання мільйонних коштів. Утім, довести причетність до зловживань самого Черновецького та його найближчого оточення слідству не вдалося.

Восени минулого року Контрольно-ревізійне управління (КРУ) в Києві виявило фінансові порушення столичного Головного управління охорони здоров'я та медичного забезпечення на 53,8 млн грн, переважно заниження кредиторської заборгованості за медичне обладнання.

Окрім того, у липні Служба безпеки України вилучила в Київській міській держадміністрації документи, що стосуються більш як 100 земельних справ. Раніше СБУ вже провела кілька обшуків у Київміськдержадміністрації. Так, 7 липня з півтора десятка співробітників служби близько 5 годин провели в кабінеті секретаря Київради Олеся Довгого, де вилучили документи, що стосуються земельних порушень. Анонімні джерела в мерії повідомляли навіть, що Довгий зчинив із представниками СБУ бійку.

9 липня 2010 року СБУ провела обшук у голови Постійної комісії з питань земельних відносин, містобудування й архітектури Олексія Євлаха й начальника Управління Київради з питань землекористування й містобудування Світлани Макеєвої.

На початку вересня СБУ порушила чотири кримінальні справи проти 8 посадових осіб мерії. Четверо чиновників - на підписці про невиїзд. Двоє - затримано. За даними столичної міліції, наприкінці липня минулого року проти чиновників мерії та комунальних підприємств було заведено більш як 20 справ.

Мер Києва Леонід Черновецький відкидає звинувачення в порушенні законодавства, які інкримінують йому і членам його команди. "Всі рішення щодо землі ухвалювалися строго відповідно до чинного законодавства", - заявив він.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 974 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ