Вт, 2024-04-23, 20:24


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Грудень » 29 » Кінь любить активних, творчих, працьовитих - прогноз-2014. ВІДЕО
12:51
Кінь любить активних, творчих, працьовитих - прогноз-2014. ВІДЕО
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/
Що ж нам готує рік Синього Дерев’яного Коня? Як мінімізувати проблеми, які він декому принесе? Про це і не тільки розповідає астролог і нумеролог з Тернополя Іван Круп’як.

Нагадаємо, Кінь – енергійний, витривалий, часто нетерплячий. Він любить тих, хто трудиться, але дуже поважає почуття свободи. Коні не вміють діяти нишком. Тому нещирість і несправедливість їм не подобаються. Захочете когось  обдурити – чекайте покарання.

- Дійсно, 2014 рік нудним назвати ніхто не зможе, – каже астролог. – Події розвиватимуться дуже динамічно. А чого ще чекати від стрімкого і енергійного покровителя цього року? Добре буде тим, хто встигатиме за темпом, який задає Кінь…

Домінуватиме у 2014-му синій колір – ознака попереднього року, де головною стихією була вода. Тому, як каже астролог, природні катаклізми відбуватимуться і в наступному році, але будуть уже не такими масштабними.

- Кислий присмак має переважати у раціоні харчування, – радить він. – Він буде регулятором здоров’я і зміцнення імунітету у людей. Найуразливішим органом тіла буде селезінка.

Цей рік буде раннім, адже у свої права він вступить 31 січня 2014 р. Тож усе сприятиме у році Коня молодим людям.

- Окрім того, до нас прийде рік Дуба – священного дерева наших предків, і рік Пшениці – хліба нашого насущного, – уточнює Іван Круп’як. – Причому весна буде найважливішим періодом року для подальшого розвитку людства.

До речі, взаємовідносини Коня із покровителями інших знаків, позначаться на житті людей, що належать до відповідного символу. Так, людям, які народилися в рік Щура, слід проявляти обережність, не переоцінювати власне здоров’я, не ризикувати грошима, не грати з партнерами.

- Рік Коня, – як каже астролог, – буде непоганим періодом для Бика. Але тільки в тому разі, якщо той буде трудитися.

Для Тигрів східний гороскоп у 2014-му обіцяє масу цікавих можливостей. Вірогідне підвищення по службі. Взаєморозуміння з колегами та членами родини буде повним. Ось чому, за словами тернополянина, у Президента України Віктора Януковича справи після 31 січня підуть на лад.

- Натомість у Кроликів (Котів) можуть траплятися дрібні неприємності, крах планів, збої в задуманому, – додає пан Крупяк. – Тож зірки рекомендують їм діяти за ситуацією. Далекоглядних планів поки що не будувати. Великі прориви в усіх життєвих сферах очікують на Драконів . Для людей цього знаку зірки не обіцяють великих неприємностей. Більше того, їх очікує безліч приємних сюрпризів.

Змії теж будуть щасливі в 2014 році. Це їм обіцяє східний зодіакальний гороскоп. Головне – не робити дурниць і не псувати стосунки з друзями, начальством і членами родини.

- Коней і Овець поєднує давня дружба, – продовжує астролог, – тому Овечок (Баранів) у 2014 році чекають смачна соковита травичка, затишні пасовища і гармонія в особистих взаєминах.

А от невгамовних Мавп, як каже тернополяни, можуть підстерігати пастки. Людям цього знаку слід остерігатися необдуманих витрат і дружби з малознайомими людьми. Народженим у рік Півня, натомість, можна витрачати гроші, ризикувати, погоджуватися на романтичні пригоди.

- Собакам також можна сміливо ловити птаха щастя, адже Собаки, як і Коні, дружать з людиною і вірні своєму господареві, – каже астролог. – Кабанам східний гороскоп радить діяти неквапливо, не перенапружуватися, їсти лише корисні страви, вчасно лягати спати.

Цей рік досить сприятливий для творчих людей. Адже вони уміють мислити неординарно. Не любить Кінь зайві витрати, тому постарайтеся уникнути їх у новому році. Сприятливий цей рік і для мандрівок та подорожей, підсумовує Іван Круп’як.

Довідково. Люди, народжені в рік Коня, – активні і працелюбні. Вони щиро люблять свою роботу і досить швидко роблять кар’єру у будь-якій сфері. Для досягнення мети вони задіюють усі сили та енергію (а їх зазвичай – із надлишком), проявляючи при цьому уяву і кмітливість.

Найкращі риси характеру Коня: цілеспрямованість, працьовитість, сильна воля, товариськість.

У рік Коня народилися: Ісаак Ньютон, Антоніо Вівальді, Роберт Вагнер, Сергій Корольов, Микита Хрущов, Леонід Брежнєв, Олександр Солженіцин, Муслім Магомаєв, Лев Лещенко, Пол Маккартні, Нельсон Мандела, Барбара Стрейзанд, Сінді Кроуфорд, Олександр Лукашенко, Віктор Ющенко, Ігор Крутой, Лайма Вайкуле, Еміл Кустуріца, Джон Траволта, Майк Тайсон, Леонід Ярмольник, Іван Охлобистін, Євген Миронов, Іван Ургант, Дмитро Дюжев, Емма Вотсон.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 1240 | Додав: adminA | Теги: кінь, прогноз-2014. ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ