Пт, 2024-04-26, 18:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Лютий 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728
Головна » 2014 » Лютий » 14 » Кіровоградські тітушки - хто такі, хто ними керував і хто привозив «підмогу». ВІДЕО
12:18
Кіровоградські тітушки - хто такі, хто ними керував і хто привозив «підмогу». ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
26 січня, коли вікна Кіровоградської ОДА забарикадували мішками з піском, а всі підступи до приміщення залили водою, кіровоградці вперше наочно побачили нове, породжене партією влади та криміналітетом явище - тітушок.

При ближчому спілкуванні стало зрозуміло, що частина з цих чоловіків - місцеві, але більшість - звезені з різних міст України.

Серед хлопців, що вирішили "кулаками" підзаробити пару сотень гривень, можно було впізнати як місцевих спортсменів: боксера-професіонала Олександра Червяка, тренера кун-фу Володимира Кожухара, так і простих хуліганів та наркоманів, очевидно, прихильників ПР. Також, з різних джерел надходила інформація про те, що, для захисту Кіровоградської ОДА, підвезли автобус зеків з місцевого СІЗО.

Переглядаючі відео вдалося встановити того, хто керував тітушками, принаймі , чиї вказівки вони виконували - це заступник голови Кіровоградської ОДА О.Черявський.

За даними "Гречки", один зі штабів тітушек був в управлінні екології. Ще вранці 26 січня туди завезли палиці та інші приладдя, яким, очевидно, планували калічити кіровоградців. І тільки на площі відбувалося якесь пожвавлення, з управління екології вибігали "захисники". Годували "бійців" у пельменній по вулиці Дворцовій. Як стверджують очевидці, в магазині місцевого птахокомбінату на розі вулиць Шевченка та Великої Перспективної всім тітушкам пропонували безкоштовні бутерброди.

За нашими даними, окрім кіровоградських тітушек, влада звезла їхніх колег з Черкас, Києва, Олександрії та Кривого Рогу. 8 автобусів у супроводі ДАІ приїхали та від'їхали з нашого міста. Кілька днів ці помічники кіровоградської міліції з бандитською зовнішністю ночували на міліцейській базі "Динамо". А, ймовірно, «загони швидкого реагування», за словами свідків, були помічені на території ОДА, третьої лікарні(ріг вулиць Дворцової та Пашутинської) та біля обласної Податкової.

В розпорядженні "Гречки" є відео, на якому народний депутат України Віталій Грушевський стверджує, що тітушек привіз саме він, і це зовсім не тітушки, а євромайданівці, які нібито розчарувалися в ідеалах Євромайдану.

Через годину після цих заяв нардепа, тітушки резиновими молотками розбили голови двом кіровоградцям-євромайданівцям. Правоохоронці, не дивлячись на неодноразові звернення, в бійку не втручалися, хоча знаходилися поряд. Того дня уникнути більших конфліктів, на які щохвилинно провокували представники Антимайдану, вдалося тільки виключно завдяки Самообороні Євромайдану.

Наразі, доки міліція докладає «неймовірних» зусиль щоб встановити осіб з характерною зовнішністю, інтернет-користувачі роблять правоохоронцям все нові підказки, вказуючи профілі тітушек в соціальних мережах, місця проживання та телефони.

Натомість кіровоградські правоохоронці займаються не тими хто розбивав голови і прийшли на мітинг з молотками, а євромайданівцями. В наступні після мітингу дні на різні терміни, в основному за «хуліганство», було затримано і засуджено 16 активістів Кіровоградського Євромайдану.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: adminA | Теги: кіровоградські тітушки, хто такі, привозив «підмогу». ВІДЕО
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ