Сб, 2024-04-20, 14:57


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 20 » Китайський седан і "платиновий" Porsche їдуть в Україну, а SEAT припиняє поставки авто
14:12
Китайський седан і "платиновий" Porsche їдуть в Україну, а SEAT припиняє поставки авто
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Офіційний імпортер озвучив вартість спеціальної комплектації Platinum Edition для всіх типів елітного Porsche Panamera. Спецкомплектація Platinum Edition доступна як для базового виконання автомобіля, так і для дизельних і повнопривідних версій.

Platinum Edition включає в себе вставки сріблясто-платинового відтінку на нижній частині корпусу дзеркал заднього виду, радіаторних гратах, бічних повітрозабірниках, кришці багажника і задньому бампері.

Для спецверсії доступні п'ять кольорів кузова, а саме білий, чорний, чорний металік, колір "червоне дерево" металік і "сірий карбон" металік. Віконні рамки пофарбовані чорною глянсовою фарбою.

Також автомобіль оснащений 19-дюймовими литими дисками від версії Panamera Turbo, біксеноновимі фарами, автоматично затемнючими дзеркалами заднього виду, підігрівом сидінь, а також 235-ватної мультимедійною системою з 7-дюймовим кольоровим сенсорним дисплеєм з функцією навігації. Поставки перших "платинових" екземплярів автомобіля почнуться в кінці листопада, дилери вже приймають замовлення. Початкова вартість Porsche Panamera Platinum Edition складає 82 300 євро.

У серпні, компанія Porsche представила перші зображення нових повнопривідних 911 Carrera 4 та 911 Carrera 4S, офіційна прем'єра яких відбудеться в рамках Паризького автосалону. Автомобілі стануть доступні в кузовах "купе" і "кабріолет" і будуть відрізнятися від задньопривідної версії іншими задніми колісними арками, які стануть на 22 мм ширше, і задніми шинами (+10 мм). Крім того, повнопривідні Porsche 911 Carrera 4 та 911 Carrera 4S отримають світлодіодну смугу між двома задніми ліхтарями.

Українцям запропонують китайський седан екстра-класу

Китайський автомобільний виробник BYD везе в Україну свій великий седан BYD G6, озвучує технічні характеристики і вартість новинки.

BYD G6 був вперше показаний публіці в рамках останнього автошоу в Пекіні. Новинка буде поставлятися в Україну з двома бензиновими силовими агрегатами. 2,0-літровий бензиновий мотор видасть 138 к.с., а для шанувальників турбоверсії буде пропонуватися 1,5-літровий 152-сильний агрегат. До заповітної сотні турбомотор в парі з 6-ступінчастою механічною КПП розжене BYD G6 за 9,7 с. Також, для даного типу двигуна передбачена 6-ступінчаста роботизована КПП з двома зчепленнями. Дволітровий варіант буде оснащений 5-ступінчастою "механікою". Максимальна швидкість для більш об'ємного, але слабкого мотора складе 185 км / год, в той час як турбоверсия зможе розігнатися до 200 км / ч.

Українським покупцям китайці запропонують на вибір три комплектації в залежності від обраного варіанту мотора. Вже в "базі" автомобіль буде оснащений системами ABS і EBD, передніми ейрбег, протівотуманкамі, литими 16-дюймовими дисками, підігрівом передніх сидінь, електросклопідйомники всіх дверей, двозонний клімат-контроль, магнітолу з шістьма динаміками і управлінням на рульовому колесі. Вартість такої версії складе 17 390 доларів США.

Дорожча комплектація GLX оцінена в залежності від типу мотора (2,0-літровий 138-сильний або 1,5-літровий 152-сильний турбомотор). За більш слабку версію попросять 18 990, а за більш потужну - 20 990 доларів США. Крім перерахованого вище, в комплектацію входять бічні подушки і шторки безпеки, сервопривод передніх сидінь, парктроник з задньою і бічними камерами для полегшення паркування, люк і мультимедійна система з виходами AUX і USB, сенсорним дисплеєм і десятьма динаміками.

У топової версії GS також з'являться датчики контролю тиску в шинах і можливість замовлення роботизованої трансмісії. Ціна найдорожчого варіанту поки не озвучена.

Нагадаємо, найближчим часом в Україні стартують продажі нового седана D-класу з Піднебесної - Great Wall Voleex C50. Орієнтовна вартість Great Wall Voleex C50 складе 148 000 грн.

SEAT припиняє постачання автомобілів в Україну

Автомобілі іспанського автовиробника SEAT тимчасово не будуть завозитися в Україну з причини зміни офіційного імпортера.

Керівництво концерну Volkswagen прийняло рішення змінити імпортера автомобілів SEAT в Україну. Тепер, замість компанії "Формула Мотор Україна", яка впродовж багатьох років ввозила "Сеати" в Україну, імпортом буде займатися "Porsche Україна", компанія, яка представлена брендами Volkswagen і Audi. Такі дії пояснюються глобальною стратегією концерну, яка припускає, що в будь-якій країні світу, бренди, якими володіє Volkswagen, імпортуються або компанією Porsche, або самим Volkswagen.

За словами представників компанії "Формула Мотор Україна", нові автомобілі вже не завозяться в Україну, офіційні поставки почнуться тільки з 1 грудня під крилом нового імпортера. До цієї дати дилери будуть розпродавати старі запаси завезених в Україну автомобілів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 1535 | Додав: adminA | Теги: платиновий Porsche, SEAT, Україну, китайський седан
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ