Пт, 2024-04-19, 05:08


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Січень » 21 » Кличко ловить та допитує "тітушок". Автомайдан оголосив сафарі
09:44
Кличко ловить та допитує "тітушок". Автомайдан оголосив сафарі
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

У Києві біля стадіону "Динамо", на вулиці Грушевського вже третій день точаться сутички: міліція спробувала активізувати свої дії проти активістів, зокрема посиливши вогонь з травматичної зброї та закидаючи мітингарів світло-шумовими гранатами.

Столицею пересуваються загони "тітушок", які тероризують "майданівців", нищать машини і вітрини. Активісти влаштували полювання на них. Два десятки спортивної статури молодиків захопили і привели в Будинок профспілок для публічного допиту.

Кількість поранених з обох боків протистояння зростає і сягає десятків.

08:40. До урядового кварталу їдуть нові автобуси з міліцією. Про це пишуть користувачі Facebook. "Терміново! Тільки що в районі Бессарабки у бік урядового кварталу проїхало шість автобусів і дві "швидкі", набитих міліціонерами", - пишуть активісти.

Обидві сторони на вулиці Грушевського стоять один навпроти одного, але не вдаються до силових дій. Протестувальники продовжують бити в залізні бочки, а "беркутівці" стукають щитами, повідомляє Еспресо.TV.

07.54. На світанку вівторка, 21 січня, до стадіону "Динамо" прийшли українські священики і почали читати молитви. Священнослужителі тримають в руках хрест, яким намагаються освятити місце протистояння.

Після їхньої появи "бойові" дії зупинилися. Кілька десятків мітингувальників розташувалися за барикадою, яку зведено на базі згорілих міліцейських мікроавтобусів. У свою чергу правоохоронці стоять кордоном на відстані кількох десятків метрів, прикрившись металевими щитами, повідомляє "Інетерфакс-Україна".

07:20. Автомайдан планує наступати на "Беркут" з Арсенальної. "Автомайдан зайняв Арсенальну і буде давити Беркут зверху - потрібно очистити вулицю Грушевського від сміття!!! Потрібна допомога!" - повідомив активіст Валерій Колосюк.

07.00. Facebook: Vitaly Manko. "Варта Майдану затримала тітушок на метро "Арсенальна". У хлопців з Білої Церкви вилучено кастет, ніж. Вони розказали, що приїхали працювати на "регіоналів". Кажуть, їм платять близько 200 гривень на день".

05.55. Зник активіст і один з лідерів Євромайдану Ігор Луценко. Про це пише на Facebook активістка Марія Лебедєва.

"УВАГА, пропав Ігор Луценко! Його разом з потерпілим, Юрієм Вербицьким, якого він привіз на своїй машині в Жовтневу лікарню, викрали невідомі! За словами охоронців, з якими говорили ті, хто приїхав на допомогу, але вже Ігоря там було", - пише вона.

"Від пацієнта залишилася куртка з паспортом, він встиг роздягнутися у лікаря. Залетіли, скрутили руки, повели - це вся інформація. Це було понад годину тому (близько 4.30 ранку), телефони Ігоря не відповідають, на зв'язок востаннє виходив 1,5 години тому (близько 4-ї ранку). Лікарі мовчать, на місці начебто була міліція, машина Ігоря там залишилася. Продзвонювати відділки міліції!! Невідомо, хто були ці люди, вони були в цивільному", - написала Лебедєва.

"У Шевченківському та Печерському РВВС кажуть, що немає такого, в главку теж немає інформації", - додали Лебедєва.

04.30. В перебігу останніх сутичок між мітингувальниками на Європейській площі і "Беркутом" з боку правоохоронців було застосовано шрапнель. Про це повідомляють очевидці подій. "Беркутівці" з помповими рушницями вийшли зі строю та стріляли по людях, в них полетіло каміння та "коктейлі Грушевського", - повідомляється на сторінці Євромайдан SOS у соціальній мережі Facebook.

У соціальних мережах активісти наводять докази даної інформації, публікуючи фотографії гільз і зібраної шрапнелі.

Нагадаємо, минулої ночі проти мітингувальників застосовувалася гумова шрапнель, внаслідок чого три людини частково втратили зір.

03.10. У Києві на вул. Грушевського активісти перейшли в контратаку, в результаті якої "Беркут" відступив на свої колишні позиції. Бійки з "тітушками" тривають. Згідно з повідомленнями, в центрі Києва їх щонайменше тисяча осіб.

02.55. Беркут" розібрав кілька барикад і знищив катапульту активістів. Також у центрі Києва багато "тітушок", які б`ють перехожих, заважаючи їм рухатися в бік Європейської площі та Майдану Незалежності.

02.05. Мобільні оператори реєструють людей, які перебувають у центрі Києва, як учасників масових заворушень. Відповідні sms-повідомлення надходять на телефони людей біля стадіону "Динамо", передає РБК-Україна. Зокрема, на номери операторів "Астеліта" (ТМ life:)) і "Київстару" з номера 111 надходять повідомлення такого змісту: "Шановний абоненте, Ви зареєстровані як учасник масових заворушень"

06:50. Вулиця Ярославів Вал та Золоті Ворота – від тітушок чисто, передає Hromadske.TV.

На стоянці за Царським Селом (район Арсенальної) тітушок садять в автобуси та вивозять.

Тітушки, яких впіймали, кажуть, що їм платили 250-300 грн. за те, щоб вони били машини та вітрини.

В Будинку профспілок розпитують тітушок, провокації яких вдалося зупинити. В них вилучили блокнот з переліком людей, номерами груп та отриманими грошима.

06:40. Олексій Мочанов розказує: апелює до ДАЇшників на перехресті коло Оперного: "Ви бачили, що тітушки зробили з авто на світлофорі?" Ті кажуть: "Бачили... Ледве від них втікли".

06:10. Уманець Віталій (@Umanets_Vitaliy) у Facebook пише, що зловили три миколаївські автобуси з тітушками на Староноводницькій біля заправки WOG. Кажуть туристи.

Пізніше стало відомо, що спіймали ще два автобуси з харківськими тітушками. Разом - п'ять! Джек-пот, зазначили активісти Автомайдану.

06:00. Близько одинадцяти затриманим на Подолі "тітушкам" влаштували допит за присутності журналістів.

У одного з затриманих Валерія Ківи 1990 року народження з Єнакієво виявили зошит зі списком "тітушок" та сумами грошей навпроти прізвищ. Сам він стверджує, що працює охоронцем, пише Espreso.tv.

В інших виявили кийки, молоток, битки та наркотики. Як розповів один з затриманих, молоток йому видали організатори.Також в одного з "тітушок" виявили предмет схожий на вибухівку.

Серед затриманих є неповнолітні. Вони говорять, що їм обіцяли по 200 гривень.

На сторінці Ківи у соцмережі "Вконтакті" в друзях є нардеп від Партії регіонів "регіонал" Олег Царьов. Також зі сторінки видно, що Ківа полюбляє музику Ріхарда Вагнера, німецької групи "Рамштайн" та російських националістичних груп. Також на його сторінці є зображення стилізованих свастик.

05:30. Автомайдан спіймав тітушек на подолі, пише у Facebook Azad Safarov. Побачивши людей більшість повтікали. Залишились підлітки.

Кажуть обіцяли заплатити 220 грн за ніч. У них кийки.

05:20. Нардеп Андрій Парубій заявив, що тітушки йдуть по Софіївській та по Прорізній. По декілька сотен.

Поки що неможливо зрозуміти – це відволікаючий маневр,чи напад. Самооборона Майдану сконцентрована на цих напрямах і чекає нападу.

05:15. На подолі на вулиці Ігоревській тітушкі застосували газ. Підкріплення!, пише Сергій Наумович (@sernaum).

04:50. Мерседес "кубік" аі 7717 координує "тітушок": роздає кийки та інші речі.

По інформації від людей, з "кубіка" АІ 7717 відбувається координація дій "тітушок".

04:30. Лідер УДАРу Віталій Кличко зловив двох "тітушек" і дізнався, що їх спеціально привезли з Херсона, щоб влаштовувати в Києві заворушення.

Про це на своїй сторінці в Facebook написала прес-секретар Кличка Оксана Зінов'єва.

"Кличко ганяє тітушек. З Грушевського піднявся на Михайлівську. Зараз дійшов до групи поруч з Макдональдсом на Хмельницького. Їх там більше сотні. Почали бійку! Підтягуються автомобілісти", - пише Зінов'єва.

"Кличко зловив двох тітушек, допитав і роззброїв. Сказали, що привезли їх з Херсона. Завдання - бити машини, вітрини, блокувати дороги і влаштовувати масові безлади і бійки", - додала пізніше вона.

На думку Кличка, "тітушки" у центрі Києва - це план влади з підготовки провокацій з метою запровадження надзвичайного стану.

Нагадаємо, раніше Кличко заявляв, що за наявною у нього інформацією, бійці "Беркута" сьогодні або завтра вночі планують прибрати акцію протесту з вулиці Грушевського - силовики отримали команду брати в кільце і заарештовувати активістів.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1026 | Додав: adminA | Теги: сафарі, Кличко ловить та допитує тітушок, автомайдан
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ