Пт, 2024-03-29, 08:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Жовтень » 24 » Кличко пообіцяв покарати всіх провокаторів після виборів
10:55
Кличко пообіцяв покарати всіх провокаторів після виборів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
У наступній Верховній Раді України УДАР створить спеціальну слідчу комісію щодо порушень під час виборчого процесу. Про це заявив лідер партії "УДАР" Віталій Кличко під час спілкування з журналістами в Луцьку, повідомили у прес-службі партії.

За його словами, останній тиждень до виборів став рекордним за кількістю провокацій і інспірованих владою гучних справ проти рейтингових кандидатів-мажоритарників від УДАРу, яких тиском і шантажем намагаються зняти з виборчих перегонів.

Політик зауважив, що парламентська кампанія 2012 року - четверта, в якій він бере участь (якщо рахувати місцеві вибори) і є найбруднішою та найжорсткішою з усіх.

"Так багато ще ніколи не використовувалося бруду, замовних газет, листівок, фільмів, адміністративного ресурсу. На нас тиснуть фізично, за допомогою податкової, прокуратури, судів, міліції. Без підстав відкривають справи на представників нашої команди. У Броварах зараз справа перебуває в суді, щоб зняти нашого кандидата, головного опонента влади там - Павла Різаненка. У Запоріжжі проти Вадима Кривохатька порушили три кримінальні справи", - розповів Кличко.

Він згадав про ситуацію в Тернопільській області, де на представника партії Віталія Ломаковича намагаються "повісити" статтю за шахрайство, аби найшвидше усунути його від участі у виборах. Та абсурдну ситуацію в Кіровограді, де суд заборонив кандидатові від УДАРу Максиму Кідруку використовувати в агітації партійну символіку.

"Знаєте, що об'єднує цих людей - не тільки те, що вони є в партії "УДАР", а й те, що вони є лідерами підтримки виборців. Вони мають найкращу підтримку і становлять загрозу тим представникам влади, які на сьогоднішній день балотуються, і вони роблять все можливе, щоб зняти цих наших кандидатів", - вважає Кличко.

Політик наголосив, що УДАР всіма можливими методами захищатиме своїх кандидатів та збирається залучити якомога більше спостерігачів для нагляду за виборчим процесом і захисту результатів голосування.

"Махінації і маніпуляції починаються не в день виборів, а задовго до того. Ми готуємо своїх спостерігачів. Я мав багато зустрічей з іноземними представниками, і звернувся до них з проханням надати якомога більше міжнародних спостерігачів на виборчі дільниці, там, де ми очікуємо найбільших фальсифікацій.

Також ми звертаємося до громадян із закликом бути обережними, бути активними, якщо вони бачать фальсифікації, звертатись до наших штабів, до наших партійців, до засобів масової інформації з випадками, коли вони бачать ці фальсифікації", - наголосив лідер УДАРу.

Також Кличко зазначив, що у наступній ВР одним із перших питань його фракція ініціюватиме створення спеціальної слідчої комісії з вивчення порушень виборчого процесу, аби імена всіх причетних до махінацій було названо публічно і всі ці матеріали було передано для реакції правоохоронним органам.

Одеський УДАР заявляє про провокації

Одеський обласний штаб партії "УДАР" заявляє, що в Одесі й області організовано масоване розповсюдження газет, листівок і плакатів з провокаційною і наклепницькою інформацією проти її кандидатів

Як повідомили у прес-службі обласного передвиборчого штабу партії, одесити знаходять продукцію "чорного PR" у своїх поштових скриньках, у дверях квартир і просто на порогах.

"Причому матеріали мають відверто провокаційний і наклепницький характер - як проти партії, так і проти її лідера Віталія Кличка, - наголосив керівник обласного штабу Андрій Юсов. - Часто жодної інформації про замовників друку, чого вимагає закон, на цих газетах і листівках не вказано".

Юрист одеського обласного штабу УДАРу Роман Бочевар уточнив, що однією з перших була поширена провокаційна листівка "Вони готові нас вішати! Зупинимо нацизм", на якій вказано логотип Партії регіонів України.

"За цією та іншими протиправними діями політичних опонентів нами подано 3 і 10 вересня відповідні заяви до Центрвиборчкому і до прокуратури Любашівського району Одеської області, на території якого їх особливо багато поширено", сказав юрист.

"Проте не знаємо, яким було реагування, - наголосив Бочевар, - оскільки відповіді з райпрокуратури ми не одержали дотепер". За його словами, нині відновлено масове поширення таких передвиборчих "агіток", що змусило партію направити розгорнену скаргу за кількома видами агітаційної продукції проти партії "УДАР" до прокуратури Одеської області і ЦВК.

Раніше Віталій Кличко закликав українців активно реагувати на фальсифікації в ході парламентських виборів. "Закликаємо громадян бути обережними, бути більш активними, якщо вони бачать фальсифікації - звертатися в наші штаби, до наших партійців, до громадськості, в засоби масової інформації", - заявив він.

Крім того, Кличко поскаржився на "чорнуху" і "молоду команду" Черновецького в особі Олеся Довгого.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1072 | Додав: adminA | Теги: провокаторів після виборів, Кличко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ