Вт, 2024-04-23, 15:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 8 » Компанія Mercedes представила офіційні фото M-класу наступного покоління
14:25
Компанія Mercedes представила офіційні фото M-класу наступного покоління
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Німці оприлюднили офіційні фотографії Mercedes-Benz M-класу наступного покоління і розкрили деякі дані про новинку. Новий M-клас стане трохи більшим за свого попередника (довжина зросте на 24 мм, а ширина на 16 мм), хоча колісна база у машини залишиться колишньою. Тож розраховувати на серйозне збільшення салону в даному разі не варто, хоча багажник за рахунок більшого заднього звісу трохи побільшає, пишуть "Автоновости".

Під капот нового позашляховика ставитимуть чотирициліндровий 2,1-літровий дизель, який видає 204 к.с., 500 Н-м (версія ML250 Bluetec) і мотор об'ємом 3,0 л, 258 к.с., 619 Н-м (ML350 Bluetec). Для порівняння нинішнє покоління M-класу має дизелі об'ємом 3,0 л (204 к.с., 211 к.с. або 231 к.с.) і 4,0 л (306 к.с.).

Бензиновий двигун поки що буде тільки один об'ємом 3,5 л і потужністю 306 к.с. і 370 Н-м (Ml350 Blueefficiency) - агрегат того ж об'єму на M-класі, що випускається нині, видає 272 к.с. (є ще, правда, 5,5-літровий мотор потужністю 388 к.с. і версія ML 63 AMG з 6,3-літровим двигуном і 510 к.с).

Незалежно від типу двигуна і його потужності, автомобіль оснащуватимуть 7-ступінчастою автоматичною коробкою передач і повним приводом. Крім того, до послуг покупців будуть всі найсучасніші навороти, як-от система розпізнавання дорожніх знаків, система нічного бачення, активний круїз-контроль з можливістю автоматичного гальмування при необхідності, автоматичний "паркувальник" тощо.

Слід зазначити, що раніше компанія Mercedes-Benz представила найрозкішнішу версію свого позашляховика GL. Автомобіль отримав позначення Grand Edition. Цей Mercedes можна буде досить просто помітити на дорозі. "Монстр" отримав новий бампер зі світлодіодами, нові ґрати радіатора з трьома потужними "ребрами", тоновані передні фари, 20-дюймові колісні диски.

Плюс - є спеціальний колір кузова, скло із захистом від ультрафіолету (завдяки йому салон майже не нагрівається навіть під сонцем) і багато іншого.

Салон здатний вразити навіть традиційних покупців Mercedes-Benz, які звикли до розкоші. Передня консоль, дверні панелі, підлокітники й інші елементи інтер'єру обшито чудовою шкірою або дорогим деревом. Зрозуміло, "одяг тварин" використаний і при обробці сидінь, які тут, між іншим, оригінальні.

Двигуни стандартні, як і пневматична підвіска, яка на Grand Edition йде вже в базі. У Німеччині GL Grand Edition коштуватиме від 80 206 євро за модель 350 CDI 4matic BlueEFFICIENCY з дизельним V6 до 99 127 євро за бензинову версію GL 500 4matic.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 914 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ