Вт, 2024-04-23, 09:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 7 » Компанія Opel представила перші фотографії нового тридверного хетчбека Astra GTC
16:01
Компанія Opel представила перші фотографії нового тридверного хетчбека Astra GTC
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

У квітні цього року Opel вже показував перші фотографії свого нового тридверного хетчбека Astra GTC. Проте тоді німці відмовилися повідомити будь-які технічні параметри машини. Та й картинок було небагато – лише три, і ті комп'ютерні. І ось сьогодні Opel оприлюднив "живі" фотографії автомобіля, який покажуть широкій публіці у вересні у Франкфурті (продаж в Європі почнеться восени), пишуть "Автоновости".

У самій компанії Opel упевнені, що Astra GTC - це не просто тридверний хетчбек. За їхніми словами, це щось більше, це купе. Яке битиметься з Volkswagen Scirocco.

У Opel, здається, мають рацію. Зовні автомобіль виглядає дуже стильно. У технічному плані машина серйозно відрізняється від п'ятидверного хетчбека. Так, Astra GTC на 15 мм нижча за звичайну Astra, колісну базу збільшили на 10 мм, стала ширшою і колія (+40 мм спереду і +30 мм ззаду).

Мало того, машина отримає передню підвіску HiPerStrut (High Performance Strut), яку раніше можна було зустріти тільки на "зарядженій" 325-сильній Opel Insignia OPC, - за великим рахунком, це той же McPherson, але з окремими поворотними кулаками (як на Ford Focus RS) і з жорсткими пружинами. Плюс до цього буде мехатронне шасі FlexRide, яке отримає три режими: Standard, Tour і Sport.

Версії OPC в гамі нової моделі поки що немає - її появи очікують в 2012 році. Тому наразі на Astra GTC ставитимуть чотири двигуни, причому дизель тільки один - 2,0 л і 165 к.с. Найскромнішим бензиновим агрегатом буде 1,4-літровий мотор, який видає 120 к.с. На сходинку вище опиниться машина з таким же за об'ємом агрегатом, але з турбонагнітачем - 140 к.с. Ну а для любителів швидкої їзди Opel пропонує 180-сильний 1.6 Turbo.

Слід зазначити, що раніше західні журналісти роздобули засекречені документи, що стосуються виробничих планів Opel на найближчі роки, і згідно з отриманою інформацією, в жовтні 2012 року стартує виробництво нового купе Calibra. Модель під цим ім'ям випускалася з 1989 року і дуже успішно конкурувала з Ford Probe, але в 1997 році обидва купе покинули конвеєр.

Новинка базуватиметься на платформі седана Opel Insignia. Прогнозовані обсяги випуску порівняно невеликі - лише 14 000 автомобілів на рік. Це логічно: схожі купе на базі Peugeot 408 і Renault Laguna теж бестселерами не стали.

Як здається, рішення про відродження Calibra далося "опелівцям" нелегко. Прототип новинки - концепт-кар Opel GTC - було показано ще чотири роки тому. Але криза вдарила по Opel сильніше, ніж по інших німецьких марках, і жодних офіційних підтверджень того, що модель піде в серію, не було до сьогодні.

Можливо, на Calibra чекає більший успіх, ніж на французькі купе, адже в арсеналі Opel є значно потужніші мотори (до 325 к.с.), повноприводна трансмісія, а також активне шасі Flexride, здатне "на льоту" змінювати жорсткість.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 896 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ